Председателят на Български стрелкови съюз (БСС) Весела Лечева проведе поредната

...
Председателят на Български стрелкови съюз (БСС) Весела Лечева проведе поредната
Коментари Харесай

Весела Лечева се срещна с министъра на младежта и спорта на Азербайджан

Председателят на Български стрелкови съюз (БСС) Весела Лечева организира следващата си работна среща по време на международното състезание по спортна пукотевица в Баку.

Днес Лечева се срещна с министъра на младежта и спорта на Азербайджан Фарид Гаибов. Двамата разискаха опциите за съдействие в региона на стрелбата сред двете страни.

" Много се веселя, че съумях да се видя и беседвам и с министъра на спорта на Азербайджан. Фарид Гаибов беше доста осведомен с нашите триумфи и обичаи в региона на стрелбата. Надявам се в идващите месеци да имаме опция да изпълним взаимни лагери с азербайджанските състезатели и да ги поканим на главно ремонтирането стрелбище в " Гео Милев ", което ще отвори порти до края на годината. Но още един път желая да употребявам опцията да поздравя Кирил Киров за извоювания орден на 10 метра револвер при мъжете, както и 7-ото място на Самуил Донков на същата дисциплинираност. Желая от сърце триумф на всички наши национали на това международно състезание и ще бъда до тях на стрелбището в идващите дни. Всяка опция употребявам да се видя и с сътрудниците ит другите федерации. Обменяме хрумвания и беседваме за развиването на спортната пукотевица ", показа от Баку Весела Лечева.

По време на визитата си в азербайджанската столица някогашният длъжностен министър на младежта и спорта получи и възпоменатален подарък от министър Фарид Гаибов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР