Председателят на Административния съд в Ловеч Габриела Христова е поискала

...
Председателят на Административния съд в Ловеч Габриела Христова е поискала
Коментари Харесай

Съдът в Ловеч затвори заради коронавирус

Председателят на Административния съд в Ловеч Габриела Христова е поискала от Висшия правосъден съвет съда да прекрати работа за една седмица поради болни от ковид и карантинирани към 1/3 от чиновниците му.

В момента инфектираните с ковид и карантинирани чиновници на ловешкия административен съд са осем, за което е известен Висшият правосъден съвет, разясни ръководителят Габриела Христова.

„ Поисках инструкции, по какъв начин да се работи в такава обстановка и вероятно да преустановим работа за една седмица ".

Христова посочи, че макар многото заболели чиновници съдът продължава да действа, само че всички правосъдни съвещания от през вчерашния ден до края на седмицата са отсрочени.

„ Въпреки напрегнатата и комплицирана обстановка в която съдът се намира, продължава да действа, приема тъжби и искови молби, обработват се жалбите и исковите молби, единствено че работата не се прави неотложно, незабавно, а поетапно и последователно. Създадена е нужната организация за това, отговаряме на телефони за информации ".
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР