Председателят на АБВ Румен Петков изрази съмнение, че новото редовно

...
Председателят на АБВ Румен Петков изрази съмнение, че новото редовно
Коментари Харесай

Румен Петков в Плевен: Новото правителство е поело ангажимент за изпращане на войници в Украйна

Председателят на АБВ Румен Петков изрази подозрение, че новото постоянно държавно управление е поело ангажимент за изпращане на бойци в Украйна. Пред медиите в Плевен той изясни, че индикации за сходен процес намира и в държанието и изказванията на военния министър Тагарев, и в тези на Кирил Петков. Като мотив за това безпокойствие Румен Петков посочи очевидно обичайния метод към изричане на откровени неистини от страна на водачите на ПП-ДБ и прилежащите към тях персони.

„ Продължаваме да сме мощно обезпокоени от уговорката на това държавно управление да вкара България във войната. Нашата прогноза отпреди изборите беше, че ще бъде предоставено цялото въоръжение, което ни се изиска и че държавното управление, посредством Тагарев, ще взе участие в структурирането на доброволчески корпус, който да бъде изпратен в Украйна. И за жалост имаме всички учредения да считаме, че сме били прави “.

Румен Петков още веднъж акцентира принадлежността на българския боен министър Тагарев към украинско военизирано ведомство .

„ За следващ път споделям, че Тагарев е на втори трудов контракт в Министерството на защитата на Република България. Първото му работно място е Украйна. Но той сподели по една от медиите нещо впечатляващо – „..помощта за Украйна, само че не е помощ от морални съображения.. “. Значи ние когато сме помагали на бежанците, като ги настанихме в хотелите, това не е било от морални съображения, било е от някакви други. Не, ние българите помагахме и оказваме помощ на украинците от морални съображения. Неговите задължения (на Тагарев) са други. На него (на Тагарев) му се заплаща, плащало му се и той поради това извършва всичко, което Украйна му поръча – Украйна е първото му работно място.

Тагарев споделя нещо също по този начин значимо за посланика на Украйна – „ даде ни описи на техни стремежи, муниции и въоръжение “. И декларира, че страната ни има такива благоприятни условия. Казах преди да образува държавното управление, че той е поел ангажимент да изпратим комплекса С-300, че ще изпращаме оръжие във всички благоприятни условия калибри муниции, които имаме, които нямаме, които можем да осигурим. И ще изпратим доброволчески корпус. Те не отхвърлят за доброволческия корпус. И не преставам да запитвам каква е вероятността и за какво не желаеме мир? “

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР