Председателят на 45-ото Народно събрание Мика Зайкова върза тенекия на

...
Председателят на 45-ото Народно събрание Мика Зайкова върза тенекия на
Коментари Харесай

Тази жена върза тенекия на Рачков и той я замени с мъж

 Председателят на 45-ото Народно заседание Мика Зайкова върза тенекиена кутия на тв водещия Димитър Рачков като не се появи в " Забраненото шоу ".

Гостуването ѝ бе рекламирано в продължение на цяла седмица, само че тя по този начин и не се появи. Чаровната Мика Зайкова, която завоюва благосклонностите в първия парламентарен ден, обяснила, че не може да участва, тъй като е в провинцията.  

Явно, с цел да спасят шоуто, в студиото въпреки всичко влезе една дама, само че тя не беше Мика Зайкова, а Зайка Байкова, в чиято роля влезе артистът Рафи

" Въздържайте се от обидни подмятания. Аз съм на 63 години без Данък добавена стойност ", скастри Байкова на водещия, който изрази възхищението си, че тя е на цели 79 години. 

" Повечето депутати бяха като крава върху покрив. Чудиш се по какъв начин такова големо говедо се е качило толкоз високо ", разяснява тя държанието на народните представители в Народното събрание. " Ако видите народен представител да трепери за народа, значи е с Паркинсон ", бе различен паметен лаф на Зайка Байкова в шоуто.

Засега липсва коментар от страна на госпожа Зайкова, която е известна с възприятието си за комизъм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР