Председателствам агенция, в която неколкократно са поканени министри, главен прокурор,

...
Председателствам агенция, в която неколкократно са поканени министри, главен прокурор,
Коментари Харесай

Емил Димитров от ефира: Има ли чадър над контрабандата на горивата?

" Председателствам организация, в която неколкократно са поканени министри, основен прокурор, ръководители на организации. шеф на Митници на Нап, обясниха казуса, цигари, алкохол, заводи. Излъчили сме доста сигнали и запитвания. Нашата комисия е свършила много видна работа. Аз когато съм разбрал за сигналите, когато са ми били пратени в пощата, съм сезирал основния прокурор незабавно, той ме изпрати към господин Иван Гешев, който тогава беше ръководител на профилираната прокуратура. Разпитан съм от прокурор Даниела Начева, която отговаряше за това правосъдно произвеждане. Прокурорът вследствие на това искане изиска снемане лиценза на този стопански оператор. Повече няма да разясня, прокуратурата ще се прозинесе, тъй като към случая има и умрял човек при съмнителни условия ", оповестява в ефира на Нова тв. Емил Димитров- ръководител на РЕВИЗОРО.

" Конкретния стопански индивид внасяше горива със сяра, смесваше ги с чисти горива от България и ги продаваше. Продаваха ги на публични поръчки с най-ниска цена, тъй като там никой не ревизира качеството на горивата. Дори 2 цистерни със сбърканите от тези горива са отишли в бензиностанцията на Марешки. И той е потърпевеш, не знае какви са, платил си ги е. Защо той не помогне на следствието с тези неща?  

Цигари, алкохол и горива, това са главните приходи на страната от акцизи. Знае се, че има подправени горива, само че нищо не се прави, с цел да се разбере от къде идват. Ето това е чадъраПри цигарите. Намерихме 6 незаконни заводи. Сега стартират закони да ги премахнем тия заводи. За алкохола е същото, не е задоволително да се изтегли единствено като бъде открит. Трябва да се разбере от къде идва ", добави още той.

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР