Предприемането на превантивни действия по опазването на земеделската продукция в

...
Предприемането на превантивни действия по опазването на земеделската продукция в
Коментари Харесай

Борис Ячев на среща с шефа на полицията в Пловдив заради кражбите на земеделска продукция

Предприемането на превантивни дейности по опазването на земеделската продукция в общините Стамболийски, „ Родопи” и Куклен разискаха на работна среща националният представител от НФСБ за Пловдив област Борис Ячев и шефът на Областна дирекция на полицията комисар Йордан Рогачев.

Преди това Борис Ячев организира поредност от диалози със аграрни производители от селища в трите общини. Производителите показаха терзанията си от заплахата продукцията им – най-много на грозде, преди идната жътва, да стане обект на всеобщи обири.

През последните години Борис Ячев от време на време е търсел и е получавал подпомагане от страна на полицията по отношение на предприемането на превантивни дейности против кражбите на продукция във времето когато стартира беритбата.

Земеделските производители подчертаха, че тогава намесата на полицията е давала резултат. Сега чакат поддръжка за запазване на реколтата и през този сезон.

Комисар Йордан Рогачев е поел ангажимент за дейности по казуса. На един избран кръг от престъпно проявени лица към този момент са връчени предупредителни протоколи, заяви след срещата националният представител от НФСБ Борис Ячев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР