Предпоследният епизод на романтичното предаване Ергенът завърши с разочарование за

...
Предпоследният епизод на романтичното предаване Ергенът завърши с разочарование за
Коментари Харесай

Мика след Ергенът: Напускам като победител. Мили мои, не ВСИЧКО е на всяка цена!

Предпоследният епизод на сантименталното предаване " Ергенът " приключи с отчаяние за една от участничките. Последната Церемония на розата бе излъчена и от нея без бодливото, само че красиво цвете на любовта, си потегли очарователната и постоянно усмихната Микаела.

По време на срещата си с Евгени Мика показа: " С Евгени желая да преживея всичко. Искам да не преставам да излизам от зоната си на комфорт с него, желая да споделям всяка страст с него. Изобщо всичко ново бих го претърпяла с него. " Евгени пък показа на студентката по право: " Микаела е изящна. Много ярка характерност, сексапил и хубост. Тази детска откровеност, тази усмивка и този взор – просто е изключителна. Не ми е елементарно. "  

Е, след срещата с трите грации на финала и техните родители Евгени бе изправен пред сложното решение да изгони една от тях.

Евгени: " Това е едно от най-трудните решения, които съм взимал. Ти си необикновен човек. Ти си индивидът усмивка. Много те одобрявам. "

Мика, с усмивка на разположение, му отвърна: " В момента има болежка в гърдите ми. Разочарована съм, мъчително ми е. Мъчно ми е, тъй като това нещо завършва. Мъчно ми е, тъй като ми се искаше още да имам време с #Евгени, да мога в действителност да се отпусна с него и да си разпростра емоциите…Той е доста специфичен за мен и ме накара още веднъж да допускам в същинските усеща и страсти. "

А ето и какво написа самата Мика броени минути след епизода в своя профил: " Разбрах, че ще се плува в бурни води, незабавно след втория коктейл с Е. Точно тогава, измежду женска олелия и звук от дантела се роди и първият девиз: " В обич и във война няма правила ". Това пък донесе " Двоен стандарт ", пулсиращи вени, надменност непременно. Всъщност, доста спектакъл и малко майсторство... Липсваше ни това положителното, женското дето можеше да озари и душата на бандит. Късмет, че бяхме " статистките ", с цел да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което животворен сок не течеше.
Не е моя тази борба. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е обич, към себе си и към хората.

Скъпи хора, през днешния ден напущам като победител.

Нека, войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни крепости...докато в действителност всички търсят себе си.
Как се води борба от фанатични герои за фанатични дела? Без позор от хората и боязън от Бога.

Мили мои, не всичко е непременно! "

Мика, същински ти симпатизирахме! Истинска до дъно! Очакваме финалът!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР