Предполагаемото участие на агенция на ООН в терористичните атаки от

...
Предполагаемото участие на агенция на ООН в терористичните атаки от
Коментари Харесай

Още държави намалиха финансирането на агенцията на ООН, след като служители, обвинени в участие в нападението на Хамас на 7 октомври

Предполагаемото присъединяване на организация на Организация на обединените нации в терористичните офанзиви от 7 октомври в Израел докара до необятно публикувани решения за редуциране финансиране.

Обединеното кралство, Канада и други основни западни сили се причислиха към Съединените щати в намаляването на финансирането на Агенцията на Организация на обединените нации за помощ и работа (UNRWA) за палестинските бежанци наоколо East after дванадесет чиновници бяха упрекнати, че са „ забъркани “ в офанзивата.

Италия, Австралия и Швейцария също се причислиха към протеста след обвиняванията, които към този момент доведоха до уволнението на голям брой чиновници.

Дим се издига, откакто ракета, изстреляна от линията Газа, удари къща в Ашкелон, Южен Израел, събота, 7 октомври. (AP)

Съединените щати краткотрайно стопираха „ в допълнение “ финансиране за основната организация на Организация на обединените нации в линията Газа поради обвинявания, че някои от нейните членове са „ забъркани “ в терористичната офанзива на Хамас на 7 октомври в Израел.

Твъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР