Предполагаемият организатор на атентата в Барселона, имам Абделбаки Ес Сати,

...
Предполагаемият организатор на атентата в Барселона, имам Абделбаки Ес Сати,
Коментари Харесай

Организаторът на атентата в Барселона има роднини в Белгия


Предполагаемият уредник на атентата в Барселона, имам Абделбаки Ес Сати, има родственици в Белгия, твърди в днешния си брой в. „ Дерниер ер ”, базирайки се на полицейски източник.

Каталуния прикани испанския замък да махне от уеб страницата си фотоси с потърпевши при атентата деца

Според изданието, духовникът неведнъж пътувал до Белгия, като за финален път е бил на територията на кралството от януари до март 2016 година Напуснал е страната две седмици преди атентата в Брюксел на 22 март, при който починаха над 30 души.

Четиримата оживели терористи от Каталуния се изправят пред съда (СНИМКИ)

Според вестника, в град Вилворде, покрай Брюксел, живеят фамилията и околните на имама. Той е живял в града с братовчед си. В материала се показва още, че по време на престоя си в Белгия, Ес Сати се опитвал да си откри работа в друга джамия, само че не съумял да потвърди, че няма престъпно досие. Преди това свещеникът прекарал четири години в испански затвор по обвиняване за трафик на опиати.

Ето по какъв начин " Шарли ебдо " видя атентата в Барселона (СНИМКИ)

„ Дерниер ер ” написа още, че мъжът убеждавал редица младежи измежду мигрантите в Белгия да вземат участие във войната в Сирия. По тази причина администрацията на джамията в Диегем го класифицирала като коренен детайл.

Имамът почина при гърмежа в град Алканар през нощта на 16 против 17 август.
По тематиката Убит е основният обвинен за атентата в Барселона В Барселона намереха газови бутилки, предопределени за " един или няколко атентата " Момченцето, изчезнало след атентата в Барселона, още не е открито
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР