Предполагаемият опит на ФБР да прикрие историята за откриването на

...
Предполагаемият опит на ФБР да прикрие историята за откриването на
Коментари Харесай

Тръмп: ФБР помогна на Байдън, за да загубя изборите

Предполагаемият опит на ФБР да прикрие историята за откриването на компрометиращи доказателства за президента на Съединени американски щати Джо Байдън в преносимия компютър на сина му Хънтър е интервенция в изборите през 2020 г ., съгласно някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

" Сега най-сетне стана ясно, че ФБР е " погребало " историята с преносимия компютър на Хънтър Байдън преди изборите, знаейки, че в случай че не беше направило това, елементарно щях да печеля президентските избори през 2020 година ", написа някогашният президент на Америка на страницата си в обществената мрежа Truth.

Според него дейностите на ФБР са " огромна машинация и изборна интервенция на равнище, невиждано до момента " в Съединени американски щати.

Бившият президент прикани " да се разгласи законният победител или най-малко да се разгласи, че изборите през 2020 година са били непоправимо компрометирани и неотложно да се проведат нови избори ".
 ФБР ревизира дали имейлите на Хънтър Байдън са свързани с интервенция на задгранични служби
ФБР ревизира дали имейлите на Хънтър Байдън са свързани с интервенция на задгранични служби

ФБР иззе преносимия компютър и твърдия диск със правосъдна заповед

Преди президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година New York Post заяви, че Байдън, с помощта на сина си Хънтър, е провел среща с Вадим Пожарски, старши чиновник на украинската компания Burisma, през 2015 година, макар че по-късно той твърди, че в никакъв случай не е имал сходни контакти. Информацията за срещата сред Джо Байдън и Пожарски заинтересува американските медии, защото самият някогашен вицепрезидент увери, че в никакъв случай не е обсъждал бизнес действия отвън Щатите със сина си.

В същото време от предизборния щаб на Байдън нарекоха информацията на New York Post недостоверна.  Социалните мрежи Фейсбук и Twitter ограничиха достъпа до тази обява през своите платформи.

Писмата, оповестени от изданието, са взети от преносим компютър, за който се твърди, че е оставен от сина на Байдън в сервиз в Делауеър.
 Тръмп притиска основния прокурор да проверява Хънтър Байдън
Тръмп притиска основния прокурор да проверява Хънтър Байдън

Главният прокурор би трябвало да работи

Тръмп неведнъж е призовавал за следствие на това по какъв начин по-младият Байдън е получил високопоставена позиция в борда на украинската частна газова компания Burisma. Хънтър Байдън беше член на борда на компанията от 2014 до 2019 година

През 2016 година Джо Байдън изиска уволнението на украинския основен прокурор Виктор Шокин, който стартира следствие на Burisma. В резултат Шокин е уволнен, а следствието по случая е спряно. Сега Тръмп упреква Байдън-старши, че употребява служебното си състояние, с цел да помогне на бизнеса на сина си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР