Предпазливото отношение на България към случая Скрипал“ не трябва да

...
Предпазливото отношение на България към случая Скрипал“ не трябва да
Коментари Харесай

Проф. Константинов коментира горещо предпазливото отношение на България за Скрипал и заговори за напрежение, заплашващо световния ред!

Предпазливото отношение на България към случая „ Скрипал “ не би трябвало да бъде атакувано, а приветствано. Това сподели политическият анализатор проф. Михаил Константинов, представен от " Фокус ".

Има късмет борбата сред Русия и Съединени американски щати да слезе на по-ниско равнище след срещата, която президентите на двете страни уговарят, разяснява още проф. Константинов и добави, че напрежението сред страните бе стигнало до равнище, заплашващо международния мир, написа Блиц.

Относно случая „ Скрипал “ и българската страна той разяснява: „ Много е мъчно да се каже, какви са нещата, тъй като излизат непрекъснато нови и спорни версии по случая. Ако имате съответни доказателства и обвиняване, ще имате единствено една версия.

Фактът, че има повече от една версия, демонстрира, че нещо не е наред. Случаят е доста внимателен и едно по-предпазливо отношение към него, което прояви българското държавно управление, не може да бъде атакувано, то би трябвало да бъде приветствано “ сподели проф. Михаил Константинов.

Той напомни, че България има традиция в реализирането на посредническа роля. Преди и по време на Втората международна война българите са взели участие в посреднически задачи сред хитлеристка Германия и Съветския съюз. Друг е въпросът, какъв е бил триумфът от тези задачи, добави Константинов.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР