Преднамерено изключен шалтер остави без осветление главна пътна артерия и

...
Преднамерено изключен шалтер остави без осветление главна пътна артерия и
Коментари Харесай

Преднамерено изключен шалтер остави без осветление главна пътна артерия в благоевградски квартал

Преднамерено изключен шалтер остави без осветяване основна пътна артерия и още няколко улици в благоевградския квартал " Струмско ", оповестиха от пресцентъра на общината.

След получен сигнал на дежурната телефонна линия в общинската администрация, чиновници на общинското сдружение " Благоевград строй ремонт " правят инспекция на място. При нея е открито, че шалтерът, посредством който се реализира електрозахранването по улица " Яне Сандански " в квартала е съзнателно изключен, а таблото е отворено със специфичен ключ.

При направения оглед е открито още едно посягане, оповестяват от пресцентъра на общината. То се касае за разрушено електрическо табло на входа на квартал " Струмско ", поради което е наранено осветлението по още една улица.

От общината показват, че все още вредите са поправени, а електрозахранването в региона – възобновено. Оттам допълват, че това е следващ акт на посягане върху уреди, които зареждат уличното осветяване в Благоевград и приканват жителите да подават сигнали при забелязване на нередности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР