Предложеният за министър на правосъдието в кабинета с мандат на

...
Предложеният за министър на правосъдието в кабинета с мандат на
Коментари Харесай

Момчил Иванов е оттеглил номинацията си за правосъден министър

Предложеният за министър на правораздаването в кабинета с мандат на „ ИТН " Момчил Иванов отдръпва номинацията си, заяви претендентът за министър председател Пламен Николов. По думите му Иванов е показал персонални претекстове за решението си, само че стана ясно, че в основата на това решение стоят медийни изявления.

„ Искаме да ви уведомим, че заради персонални аргументи нашият претендент за правосъден министър се отхвърли от позицията, от кандидатурата си де факто, защото всичко това, което се наложи да преживее като изявления, изявления от пресата, просто не разрешава, неговото достолепие да продължи с тази сага ", сподели Пламен Николов в коридорите на Народното събрание.

Причината са изтекли, подправени чатове съгласно Има Такъв Народ, които забъркват претендентът за правосъден министър в любовна спекулация със студентка.

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов направи прочувствено изявление, като посочи, че приказва като човек от медиите, а не като политик.

„ Възхитен съм, в кавички, от държанието на част от медиите, които минават за демократични, за подправените чатове, които разгласиха, от подправената информация, която разгласиха за Момчил, за пъкъла, на който подложиха фамилията му.

Да ви напомня сътрудници, че когато на изборите за кмет една жълта медия извади секси фотоси на дамата, с която живее претендентът за кмет, тогавашния на Демократична България, всички бяхте възмутени.

Сега така наречен демократични медии се приравниха до ПИК и „ Блиц ", публикувайки, дублирам още веднъж, подправени чатове.

Момичето, което беше забъркано, направи изказване, че това не е правилно, само че никой от вас не го отрази.

Искам да им кажа, че вие сте равни на ПИК и „ Блиц ", тези, които направихте това ".

Новото предложение на Има Такъв Народ ще стане ясно напълно скоро, добави Николов.

Днес изтича срокът, в който мандатът би трябвало да бъде върнат на президента.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР