Предложението да се отнемат колите на пияните и дрогирани шофьори,

...
Предложението да се отнемат колите на пияните и дрогирани шофьори,
Коментари Харесай

Велислав Минеков: Ако отнемат колите на пияните шофьори, наказват техните семейства

Предложението да се лишават колите на пияните и дрогирани водачи, предизвикали гибел на пътя или с 2 промила в кръвта, е парадоксално и комично. Така се санкционират фамилията и околните на пияния водач, по тази причина предлагам нещо доста по-мъдро. Да се издирят приятелите по чашка на водача, да бъдат осъдени с две седмици насилствен труд и да им се забрани всевъзможен алкохол в продължение на три години. Независимо дали това става пред кола, зад кола или в кола, а другото е да се отнеме на водача любовницата, която е взела участие с него, и да му се отнеме и тъщата, която толкоз му оказва помощ у дома. Повече от по-голямо наказване от това надали ще има.

Това съобщи в закачлив жанр проф. Велислав Минеков в Пресечна точка в Нова Тв. 

Доколкото разбрах има някаква европейска процедура, т.е. във Франция и Германия стигат до сходен вид санкциониране на транспортното средство като цяло. Обаче тя би трябвало да бъде извънредно добре юридическия издържана и издълбана до последния вероятен съответен проблем. Защото, какво значи това страната взима и стартира да изплаща един лизингов автомобил или една лизингова къща стопира да получава парите. Освен всичко останало тази кола се национализира и какво се случва с нея, дават я на обществени слаби хора да я употребяват по някакви критерии или вършим първи автопарк " Не карайте пияни ". Просто тази кола, с цел да се вземе, би трябвало да се знае какво ще се прави с нея, на какъв принцип се прави, в случай че се отдава или страната я национализира, разяснява журналистът Ива Дойчинова. 

Някъде има един доста колосален систематичен проблем, тъй като смъртността на пътя от началото на годината надвишава миналогодишната И в последна сметка колкото и да приказваме за войната на пътя, още веднъж има доста насъбрани систематични неточности. Първо, положението на пътната инфраструктура - да вземем за пример нещастието на пътя в Своге, където не се стигна до отговорни, макар съществуването на сапун, който понижава сцеплението. Най-големите произшествия стават там, където пътищата не се положителни. Пътната инфраструктура е неприятна, не заня по какъв начин се форматират налозите ни върху тази пътна инфраструктура, сподели още Дойчинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР