Предлагаме ви седмичната порция от коментарите на Евгени Минчев за

...
Предлагаме ви седмичната порция от коментарите на Евгени Минчев за
Коментари Харесай

Гилотината на Евгени Минчев сече: Тото като Тато, но с гел, Стефан на Гала се облича като Джуджи и още…

Предлагаме ви седмичната порция от мненията на Евгени Минчев за рубриката му " Гилотина " в " Телеграф ".

Тото се е облякъл като Тато, но преди да слезе от Балкана

След това преживяхме развиването му да бъде моден в особено шити за него костюми. Та, Тото изпитва естетическото ми самообладание с пуловер, чиято приложимост би трябвало или да е дефинитивно изчерпана след партизанското придвижване или да е на систематизиране в хижите на „ някои котловинни полета ”. Брадичката на рапъра и фамозното му мустаче пърхат в събитията на краткотрайната си популярност, а прическата моли за още гел. Партньорът на Тото е избрал карирана ризка с цветове по този начин ярки, че биха заслепили екстериора на всеки трафопост. Усмивките им ме карат да се усещам все по-добре и оставам разполагаем за новите им фешън провинения. Казах!

Джуди фиксира прическата си със сироп от вишни

Облечен по този начин, Джуди като че ли ме калесва да опиша действителността на тези години, в които модата пристигаше у нас в багажника на бял мерцедес. Той „ го преследва в живота ” съвсем откогато го познавам и ако  ми беше дадена сходна мощ, бих го завел принудително в по-добрите бутици …Време е симпатичният Господар на ефира да промени и прическата си, която считам, че фиксира със сироп от вишни, а фините къдрици се подреждат в едночасов обред заран, обед и вечер. Червеният пуловер е отегчително фрапантен, като околийско знаме на 9-ти септември.   За мен отразява една отмалялост и ме изненадва  упорството човек с въпреки всичко красиви черти да не желае да изпъкне по- мощно, по- значимо. Якето, да якето, постила пред стилната биография на мосьо Халваджиян асфалтова алея вместо червен килим.

Преслава и Данчето посипани с грим, стъкло и лак за коса

„ Аз ще те помня все по този начин ”, е първото което ми хрумва пред паметните коси, очи, нос и гърло на Йорданка Христова. Припадам  пред цвета и материята на дрехата,  напъпила прибързано в синкаво пролетно жужене, като да е топната в характерен препарат за бели коси. Три синджира стъкло се стичат по деколтето на певицата и се сливат с десетпосочната автомагистрала от шарки в роклята на Преслава. Фолкаджийката носи на гърдите си цяла вселена а очите и са обрисувани с мащаба и увереността на аграрен парцел, във краткотрайна регулация. Косите на двете госпожи са подготвени за влизане в час, след който да последва учебното осмомартенско празненство. Както пее една приятелка- „ Да бъдем други към този момент късно е, късно е…

Стефан на Гала се облича като Джуджи

Еманация на труфя! Рокля като консервена кутия с копърка! Нелеп надпис, който даже може да отразява годината на раждане на приносителката и… Такива мисли ме връхлитат, до момента в който страдам пред „ портрета от стената ” който нежно ме следи в лицето на Гала и Стефан на Гала. Самият той, при толкоз стаж на екран продължава да се облича като Джуджи /да не се бърка с джудже/. Леко мъжкарската му визия е обременена с дамски нюанси, нито един от които в сиво. Цип- звездичка и златен пошет в джоба е нещо, което не бих очаквал  от Елтън Джон и Либераче дружно. Водещата елементарно може да бъде сбъркана заради прическата си с всяка попфолк певица от равнището на Емилия или Гергана. Колко тъжно за Господарите на ефира, които няма по какъв начин да и дадат Златен скункс за фешън провинения, към този момент.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР