Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Моден двубой с тройка при Иван и булка му, Бони- гейша или дама по пижама? + още и СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Естетически витамини за Деси Стоянова!


Питат ли ме Деси Стоянова, тамо аз ще отговора- та тя е в роклята си, роклята, от която не би я измъкнало даже земетресението от планината Вранча. Сутрешната водеща, очевидно сънена от честите ранни ставания, наподобява неестествено в заетата поза. Тук могат да се позволен няколко физиологични аргументи, само че ние сме джентълмен, както би споделил гражданин на Факултето. Деси, която има красиво и миловидно лице, би трябвало да обърне внимание на това, което и отива а не на това, което евентуално и дават да носи. Случаят с тази дреха мисля е тъкмо подобен. Той не се нуждае от незабавна фешън помощ, само че да кажем, постанова се някакво амбулаторно лекуване. На езика на медицината това би било изразено по-ясно в случай че кажем, че на „ пациента “ му липсват естетически витамини. Водещата не може да бъде водеща като фешън кумир, тъй като съгласно скромния ми опит, тя още не  е овладяла стила си. Впрочем- песента на Таня Боева- Лутам се, лутам... изрично илюстрира това положение. На местата, на които платът е съшиван, се виждат непростими бездни. Разминава се рисунъка, в моите очи това е белег за небрежно свършена работа- мисля, че сходни шивачки би трябвало да практикуват ушиване на спално долни дрехи. Огромните буфан ръкави принадлежат съгласно съвсем всяко мнение на остарели моми или на такива, подминати от положителния усет. Но някои спонтанни фешън решения при Стоянова приказват, че не тя е отговорна за това. В очакване съм на усъвършенстване...

Сандра - още по-високо в стилната стълбица

Много жанр и въодушевление носи този кадър на певицата Сандра Александрова. Тя от дълго време е прескочила оня предел на търсене и блуждаене в личната си мода. Тя е изкачила предпоследното ходило да сътвори и стартира личен жанр а днешната рокля удостоверява това. Какво ще откри оттатък билото на своите естетически търсения, чакам с интерес. Днес тя е просто блестяща. Черната рокля е украшение от текстил, отразяващо целият фешън стаж на надарената певица. Допускам, че роклята е от кадифе, свенливите отражения основават кабаретен уют, в който са добре пристигнали аксесоарите и безспорния съблазън на Сандра. Още е доста рано да си я показва с шапка или високо вдигнати коси, само че считам, че това един ден ще и донесе още комплектност. Комплименти.

Моден дуел с тройка при Иван и младоженка му

Свикнал да ги виждам дружно, помислих че тези влюбени са Иван и Андрей а и да си призная, гледах фотографията без очила. Гаджето вика- не бе благо, това е Андрей, той не че носи очила, само че гледаше новия клип на Азис през това време. За  гаджето приказвам. Оказа се, след общ зрителен развой, че това е общителната половинка на Иван от Иван и Андрей- Ирина. Тя, пък и той са облечени като че ли слизат от планина след проливен дъжд, свлачище и изгубен багаж. Тенчева- в случай че не е нарочно- май е облечена в готварска манта, леко стилизирана, само че не стилна съгласно мен. Предната част на тази манта прилича електрическо табло в панелен вход. Вижда се, че „ бушоните са паднали “ до един и няма вяра да се оправят. Няма вяра, няма и Люлин, както се хили гаджето ми, което изгледа клипа на Азис. Оказа се, че не бил нов. Клипа, не гаджето. Иван от Андрей пък като след песполучлив голф- хем някак английски наподобява, хем като изпаднал немец, хем като поляк затънал в ръжта на Монголия. И той има нещо като престилка, но фотографията гаче ли не е напълно на фокус. Иван подава на Тенчева с номер 3 /знаем си номерата, разбираш ли/, Тенчева връща топката /вероятно в тигана/ и за вечеря може да чакаме пържени кюфтета с бешамелов сос. Къщна мода му кажи и си пусни Луна...

Данчето да се освободи от яркото. Иде есен...

Още рози в съвсем огледалния свят на българската музика. Данчето Христова се е облегнала на една щастливо минало, в което тези рокли бяха част от нейната известност. Ето, споделям ви, в случай че през 1971 година певицата се беше появила в бяла изчистена рокля, нямаше да допускам, че е тя. Такава си я помня а шаловете с ресни и гюлове сякаш я определяха като контур. Но през днешния ден, когато не е 1971 година, Христова пулсира в текстил за чиято стойност не бих заложил високо. Всъщност, става известно че розите са подробност от нещо което не е дреха а наподобяващо на кутия за дарения, на която Данчето се е облегнала. Все едно. Облеченото от нея също носи горест и растителни мисли. Тези пастелни листа гаче ли, също са останки от някой розов шубрак, нали е есен, иде есен, иде есен, както самата тя пее. И както отново самата тя пее, с лисичи стъпки се изнизва времето, по този начин бих желал да се изнижат и бижутата и, за които се надявам да не е платила доста.

Бони- гейша или дама по пижама?

С времето стартирам да схващам положителната ми другарка Бони като пържола. Един ден сочно изпечена, различен път забравена на масата и недокосната, трети път, въобще несложена на скарата. И с цел да не ми се скарате, ето какво имам поради. Онзи ден видях хубавицата с дълга черна рокля и съвършени бижута /може пък да съм видял Лили/, а на този кадър попфолк звездата е с нещо като пижама. Пижама празненства са доста съвременни, тях не ги лови нито локдаун нито какъвто и да било даун. Бони тържествува в няколко сантиметра плат, съвсем какъвто на всички места се води пижамен. Десенът е като разкъсан небрежно тапет. Предната част на на панталона са рози, с орнаментика тъкмо като в недодялан хотел през 90-те а страничната- като перваз на същата стена. Горнището си е чисто кимоно, което в случай че беше изчистено, можеше да сложи Бони в рубрика гейши. Сега по- скоро ми наподобява на господарка, излязла да види къде се губи болонката и.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР