ОД на МВР-Кюстендил е предприела необходимите мерки за безпроблемно протичане

...
ОД на МВР-Кюстендил е предприела необходимите мерки за безпроблемно протичане
Коментари Харесай

Идва голямото празнично пътуване. Какво да знаем?

„ ОД на МВР-Кюстендил е подхванала нужните ограничения за безпроблемно протичане на празничните дни, които предстоят, т.е. попречване на всевъзможни нарушавания на публичния ред “, изясни пред bTV началникът на „ Охранителна полиция “ комисар Васил Паргов.

От думите му стана ясно, че първоначално и в края на празничните дни са изведени спомагателни патрули от „ Пътна полиция “. Тези чиновници ще оказват помощ в контрола на придвижването там, където трафикът е най-натоварен.

 

„ Допълнително са изведени и екипи, които с механически средства следят ще открива дали водачите на транспортни средства надвишават допустимата скорост по съответните пътни сектори “, сподели още комисар Паргов.

 

Взети са и спомагателни ограничения пред християнските храмове. Там ще има полицейски чиновници, които да подсигуряват сигурността и да подкрепят регулирането на придвижването, разясни още началникът на „ Охранителна полиция “ и акцентира, че ще се следи за подозрително държание на жители.

 

„ Най-невралгичните точки по време на празничните пътувания са автомагистрала „ Струма “, както и основен път 1-6 от автомагистралата към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево “.

 

„ Предполагаме, че огромна част от българите ще прекарат празниците в прилежаща Македония, по тази причина ще има непрестанно автопатрули, които да контролират и подкрепят придвижването в тази посока “, разясни комисар Паргов.

 

Той заяви, че спомагателни екипи ще има и по пътя към Рилския манастир, където ще бъде извършена профилирана полицейска акция от чиновници както на ОДМВР-Кюстендил, по този начин и на дирекция „ Жандармерия “.

Комисар Паргов посъветва също по този начин хората, които тръгнат на път за дълъг интервал от време, да не оставят в домовете си крупни суми пари, както и да не качват прекомерно постоянно постове в обществените мрежи.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР