Предлагаме ви невероятните мисли и поучения за любовта на Петър

...
Предлагаме ви невероятните мисли и поучения за любовта на Петър
Коментари Харесай

Обичайте толкова, колкото любов излиза от сърцето ви ❤ Петър Дънов

Предлагаме ви невероятните мисли и поуки за любовта на Петър Дънов. Той дава упътвания за най-хармонична и пълноценна прочувствена връзка, тъй като " За всеки човек е несъмнено кой да го обича. И всеки би трябвало да откри оня, който го обича. "

" На оня, който има обич, никаква мощ не може да противодейства. Той е човек с ново схващане. Той живее в мир и светлина. "

" Когато двама души се обичат, те внасят подтик към нещо велико в целия космос. "

" Който ползва закона на любовта малко приказва, а доста прави. "

" Не може да мислиш за някого, в случай че и той не мисли за тебе. "

" Любов, в която има боязън, не е същинска. Единствената мощ в света, която не познава страха, е любовта. "

" Кой би трябвало да обича: слабият или мощният? Слабият не може да обича. Само мощният обича. "

" Обичайте толкоз, колкото обич излиза от сърцето ви. "

" Заради любовта хората са подготвени на такива жертви, каквито без обич в никакъв случай не биха създали. "

" Дойдете ли до любовта, не казвайте, че някого обичате повече, а някого – по-малко. Обичайте толкоз, колкото обич излиза от сърцето ви. "

" И по този начин, не се смущавайте от заболяванията и недъзите в света. Не се безпокойте за света, нито за себе си. Какво ще стане със света, или с вас, не е ваша работа. Има кой да се грижи за това. Който е основал света, Той се грижи за него. И най-голямото зло отстъпва пред Любовта.... Любовта сковава действието на всички токсини. Обичай, люби и не се опасявай от нищо! Няма мощ в света, която може да се опълчи на Любовта. Няма несъгласие, което може да устои на Любовта. Тя е лек против всички заболявания, ризница против всички токсини и несгоди. – Не може ли без несъгласия, мъчнотии и несгоди в света? – Не може. Това е свят, през който неизбежно би трябвало да минете. Колкото по-смели и решителни сте, толкоз по-добре за вас. Смелост е нужна на актуалните хора. "

" Ако допускате в мозъка си, че оня, който обичате, може да ви аргументи някаква тягост, това демонстрира, че не го обичате. "

" За да познаваш хората в същинския смисъл на думата, би трябвало да ги обичаш. "

" Всяка мисъл е мощна до тогава, до момента в който не я изкажеш. За любовта не приказва. Мисли я, чувствай я, само че не приказва за нея. "

" Любовта не се изисква. Който желае обич, той няма обич в себе си. "

" Да обича, това е работа на душата. Не се бъркайте в нейните работи. "

" Не питайте никого: „ Ти обичаш ли ме? “. Щом питате, всичко ще изгубите. Кой по какъв начин ни обича, то не е наша работа. Това е работа на другите. Как ние обичаме, това е наша работа. "

" Не убивайте плътта, нито личността в себе си. Плътта е инструмент, на който душата свири. "

" Без пристрастеността любовта съществува, само че не може да се прояви. Тогава хората страдат. Любовта не вижда грешките, тъй като ги поправя. "

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР