Предлагаме ви едно забавно „проучване“, което ще помогне да се

...
Предлагаме ви едно забавно „проучване“, което ще помогне да се
Коментари Харесай

Кажете накъде е обърната главата на коня и ще разберете неподозирани неща за себе си

Предлагаме ви едно занимателно „ изследване “, което ще помогне да се дефинира кое полукълбо на мозъка ви е по-добре развито. Обърнете внимание на картинката. Накъде е обърната главата на коня? Към вас, или към хоризонта?



Ако наподобява по този начин, като че ли конят гледа във вашата посока, то вие сте ръководени най-много от логиката. Най-добре е развита лявата половина на мозъка.

Имате изчерпателен разум, не е належащо да заипсвате доста информация. Вие добре си спомняте датите, телефонните номера, огромни цифри. В живота, вие се ръководите от здравия разсъдък, а не от възприятията.

Ако мислите, че главата на коня е ориентирана към хоризонта, имате силноразвита вътрешен глас. Вие сте с добре развито дясно полукълбо. По-лесно е да се възприемат знаци и облици, а не думи. Със сигурност имате музикален гений. Вие живеете с страсти и постоянно страдате поради това, което се случва с възприятията си и се ръководите от краткосрочни стремежи.

Ако можете елементарно да превключите и да видите поредно, че конят, ту ви гледа, ту гледа встрани, това значи, че в една и съща степен са създадени двете полукълба. Вие сте хармонична персона. Идеалният баланс сред мозъка и възприятията са включени в теб.

Какво мислите за резултатите от този тест? Съгласни ли сте с тях, или смятате, че имате тъкмо противоположните характерности?

Източник: zajenata.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР