Предлагаме да се инициира законодателна промяна - глобата да се

...
Предлагаме да се инициира законодателна промяна - глобата да се
Коментари Харесай

Кметът на Габрово предлага принудителен труд вместо глоба

Предлагаме да се инициира законодателна смяна - санкцията да се размени с труд, сподели кметът на Габрово Таня Христова на ексклузивен брифинг в града след снощните митинги в града, при които бяха арестувани няколко индивида, а двама души с потърпевши.

Повод за митинга на е нападението на трима роми над продавач в денонощен магазин в града. С яд, вълнения и принуждение няма да реализираме нищо, сподели още кметицата. Тя напомни, че още от предходната година е почнало събарянето на противозаконни постройки и рушащи се здания, в които може да се настани някой. Именно във връзка на самонастаняването бе и нейното предложение.

Вицепремиерът Томислав Дончев, който също е в Габрово, добави, че има хора, които са натрупали по 10 000 лв. санкции, а страната не може да ги събере, тъй като се водят обществено слаби. В същото време получавали обществени помощи. Имаме голям проблем с заплащането на санкциите, сподели Дончев.
Шефът на националната полиция Христо Терзийски заяви, че са формирани две досъдебни производства след снощните вълнения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР