Предлага много функции за промяна на PDF файловетеUPDF е един

...
Предлага много функции за промяна на PDF файловетеUPDF е един
Коментари Харесай

Защо UPDF се смята за основният конкурент на Adobe Acrobat?

Предлага доста функционалности за смяна на PDF файловете

UPDF е един от дребното PDF редактори, които оферират AI функционалности на всички платформи

Всеки е чувал за PDF формата, само че малко на брой в действителност знаят какво съставлява и за какво е толкоз известен. Основното преимущество на този файлов формат е, че резервира оформлението, структурата и целия документ идентични, без значение от програмата за обзор на PDF файлове, която употребявате. Получателят не може да трансформира наличието на документа или неговото форматиране без подобаващ програмен продукт: PDF редактор. Първоначално единствено Adobe Acrobat можеше да редактира такива файлове – точно Adobe е изобретателят на PDF формата. Но с течение на времето на пазара се появиха по-ефективни решения на по-конкурентни цени. Точно подобен артикул е UPDF. Съвместим с Windows, macOS, Android, iOS и iPadOS, този програмен продукт предлага доста функционалности за смяна на PDF файловете по този начин, както сметнете за добре..

Какво предлага UPDF?

Подобно на множеството PDF софтуери, UPDF включва принадлежности за обяснения и мнения. Но той отива по-далеч от своите съперници, като предлага не по-малко от 100 стикера, многочислени печати, които към този момент са авансово дефинирани или могат да бъдат персонализирани съгласно вашите потребности, моливи (с персонализиране на цвят, дебелина и непрозрачност) за ограждане или наблягане на детайли от документа, геометрични форми, принадлежности за наблягане, зачертаване, маркиране и така нататък Потребителите ще имат текстови полета за проникване и даже текстови полета със стрелки, които демонстрират, че това е надпис.



По отношение на инструментите за редактиране, UPDF предстоящо може да редактира текста, изображенията и връзките на показания документ. Но с UPDF също имате опция да наслагвате текстова област (или изображение) върху истинската област. И в случай че би трябвало да измененията текста, приложението автоматизирано разпознава и избира шрифта, без да пораждат проблеми със съвместимостта на знаците.



И в случай че инцидентно текстът на вашия документ не може да се редактира, тогава на помощ идва добавката за различаване на знаци (OCR), която се изтегля и конфигурира под формата на плъгин (за настолни версии) – вашият файл ще бъде сканиран за идентифициране и неразпознатият текст ще стане четим и редактируем. Налични са няколко варианти за конвертиране на файла –, Excel, CSV, изображение, XML и доста други формати.



Но има една функционалност, която заслужава изключително внимание, а UPDF е един от дребното PDF редактори, които я оферират – това е AI на всички платформи. За да се възползвате от функционалностите на изкуствения разсъдък, UPDF AI първо ви кани да качите документа си в UPDF AI, преди да ви помогне по доста способи. Инструментът може да превежда текст на разнообразни езици, да извлича главните данни, с цел да напише обобщение, да изяснява избрани концепции или даже да генерира публикации, свързани с документа.



UPDF против Adobe Acrobat Pro, или по какъв начин ученикът надминава майстора?

По отношение на главната функционалност има малко.

Имате принадлежности за редактиране на текст, изображения и връзки към съществуващи документи, както и принадлежности за обяснения и мнения. Визуализаторите ви разрешават елементарно да навигирате в страниците, само че въпреки това, UPDF е единственият, който предлага слайдшоу. Това е значима алтернатива за експерти, които не се нуждаят от програмен продукт на трети страни, с цел да започват презентация от PDF документ.

По отношение на цените и двата издателя оферират абонаменти, с цел да се възползват от техните PDF принадлежности, само че това е единственото общо, което имат. UPDF също по този начин предлага непрекъснат лиценз за пожизнен достъп до всички негови функционалности и цената му е единствено 12% от лиценза за Adobe Acrobat Pro – ще можете да се възползвате от опазване на измененията във вашите PDF файлове без воден знак, всички неограничени функционалности и до 10 GB облачно вместилище (и спомагателни 10 GB с разширението AI). Имайте поради, че AI инструментите са част от обособен абонамент или са добавени към вашия абонамент за UPDF Pro. И в случай че сключите абонамент за UPDF, ще можете да се възползвате от вашите принадлежности на 4 устройства – те са идеални за инсталиране на смарт телефона, фамилния компютър, офис компютъра и така нататък

Друга забележителна разлика е, че Adobe Acrobat Pro не се предлага като мобилно приложение, за разлика от UPDF, който има мобилни приложения за Android и iOS. Наистина, Adobe предлага мобилни PDF приложения за своята стратегия за обзор на документи Adobe Acrobat Reader, за сключване на документи с Acrobat Sign и за сканиране на изображение в PDF документ, само че не предлага функционалност за редактиране непосредствено на смарт телефон или таблет.



Разбира се, има безвъзмезден програмен продукт, който може да свърши работа за някои анотации или обзор на PDF документи, само че такива приложения нормално са доста лимитирани във връзка с функционалността за редактиране, само че по този начин или другояче ще би трябвало да го вършиме – по тази причина преминете през абонамент или закупете лиценз. С UPDF ще се възползвате от безвъзмездна версия, където можете да тествате всички функционалности. Единствените ограничавания са, че вашият документ ще включва воден знак и вашето място за предпазване в UPDF Cloud е 1 GB. Ще имате 2 безвъзмездни преобразувания дневно и OCR функционалността за трансформиране на сканиран PDF няма да докара до опазване на документа.

Кликнете, с цел да изпробвате UPDF в този момент, имате и.

наличие от UPDF
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР