предизвиква своите потребители да дадат своята прогноза и да спечелят

...
предизвиква своите потребители да дадат своята прогноза и да спечелят
Коментари Харесай

Какво време ни очаква до края на есента?

предизвиква своите консуматори да дадат своята прогноза и да завоюват премия

Какво време ни чака? Това може би е един най-често задаваните и обсъждани въпроси, които вълнуват хората когато и да е на годината. Шегите и поговорките за времето са безчет, а всеки зимен сезон чуваме по какъв начин „ зимата отново ни изненада “. Да се надяваме, че тази няма да е по този начин.

И тъй като всеки обича да се обзалага за времето, дава късмет на своите консуматори да влязат в ролята на синоптици.

Във Фейсбук страницата на всеки консуматор може да се включи в игра, в която да изкаже своето съмнение какво време да чакаме до края на тази есен – дали ще е по-скоро дъждовно или пък слънчево. Засега прогнозите са за топло и слънчево време, само че есента още не е завършила и не се знае дали няма да ни изненада с внезапна смяна в последния миг.

До 29 октомври ще събира оферти, а на финала петима късметлии ще завоюват премия.

Проверихте ли какво ще бъде времето? Направете го на уеб страницата на  сега или инсталирайте мобилното приложение на  от GooglePlay и AppStore.

 можем да проверим на всички места – на компютъра си или на мобилния си телефон – до момента в който сме вкъщи, в офиса или на почивка, с помощта на мобилната версия и мобилното приложение на уеб страницата за Android и iOS. Сайтът за прогноза за времето е основан през 2008 година и е измежду първите онлайн услуги, които оферират детайлна 10-дневна прогноза за времето. В  днес можем да открием подробна прогноза за времето за 80 000 точки по целия свят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР