Предизборната кампания започна далеч преди официалния й старт. Има фактори,

...
Предизборната кампания започна далеч преди официалния й старт. Има фактори,
Коментари Харесай

Донев: Служебното правителство няма да участва в изборите, нека да търсят опоненти другаде

Предизборната акция стартира надалеч преди формалния й старт. Има фактори, които въприемат служебното държавно управление като съперник в тази акция или желаят да извлекат съмнителни политически изгоди на наш тил. Припомням, че служебното държавно управление няма да взе участие в изборите и е разумно партиите и обединенията да потърсят съперници другаде. Това сподели при започване на съвещанието на Министерския съвет служебният министър-председател Гълъб Донев.

" Призовавам ви да запазим успокоение и хладнокръвие, макар че не рядко имаме съображение да отговорим на погрешни или обидни изказвания. Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на милионите български жители, а не да влизаме в полемика с тези, които са ги основали с дейности и бездействия ", съобщи още служебният министър председател.

Ще продължим да работим проведено и настойчиво като преодоляваме действителните, а не измислените компликации. По Конституция и по съвест наша отговорност е да осигурим подготовка и осъществяване на почтени и свободни избори. Това вършим и ще вършим безкомпромисно, безапелационен е той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР