Преди всички останали да разберат, тя вече е била наясно.

...
Преди всички останали да разберат, тя вече е била наясно.
Коментари Харесай

Съсипа го: Бившата съпруга Полина Спасова разкри какво е причинил Джизъса на Ивана!

Преди всички останали да схванат, тя към този момент е била наясно. Бившата законна брачна половинка на Благой Георгиев знае за раздялата му с Ивана Главчева още от втория ден. Засега си мълчеше, само че откакто новината се разчу, Полина Спасова проговори. И разкри какво е предизвикал Джизъса на щерката на Ванко 1, на която се кълнеше в обич. За кой ли път...

Оказа се, че повода за разлъката им е банална и типична за футболиста. Турил е на Ивана рогца... Това съобщи Спасова и добави, че въобще не се учудва, тъй като чудесно познава Благой.

" Изневерил й е. И на това момиче е кръшнал, само че в действителност ли има сюрпризирани?! Е, аз не съм. Това се очакваше, само че най-малко не смятах, че ще го направи толкоз скоро - та те са дружно от месеци... Хора, познавам чудесно този мъж, той просто си е отпадък. Не се трансформира, не желае да се промени и няма да го направи. Тежко на всяка последваща, която ще му се върже на празните приказки ", разяснява Полина.

Тя добави и че се е отвратила от Георгиев, когато единствено седмица откакто му поискала бракоразвод, той към този момент намерено свалял Ивана Главчева и въобще не му дремело...

" Ако не с дамите, то най-малко с децата си да е по-милостив, тъй като ги изтеза горките. И да спре да им води всяка последваща фуста, като знае, че ще е от ден до пладне ", отвратена е Спасова.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Джизъса Ивана Главчева Полина Спасова благой георгиев Джизъса и Ивана
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР