Преди време се видя как плевенски прокурор с обвинение ходи

...
Преди време се видя как плевенски прокурор с обвинение ходи
Коментари Харесай

Скандалът с обвиненият в рекет прокурор продължава!

Преди време се видя по какъв начин плевенски прокурор с обвиняване върви с патерици, само че единствено в съда. В понеделник прокуратурата разпореди инспекция на медицинските му документи, напомня Нова телевизия.
Видяхме обвинявания за рекет прокурор под домакински арест, по какъв начин взема патерица ден преди делото си в спецсъда. По-късно на делото е с две патерици, афишира, че е спукал тазобедрена става и желае от съдиите да го пуснат на независимост, а на същата вечер в Плевен още веднъж е на два крайници и мести кофите за отпадък пред дома си.

Видяхме още по какъв начин депутатът родолюбец доктор Калин Поповски разпалено ни уверяваше, че болният го посрещал с патерици, без да знае, че сме снимали срещите им и патерици няма. Прокуратурата стартира инспекция за подправени диагнози на Захариев, който се е подложил единствено един път на скенер за ставите. Втори път отказал, поради клаустрофобия. Докато се откри същинска ли е единствената фотография на тазобедрената става, от която потегля всичко, ние се свързваме с плевенския доктор, който я е издал и разчел. Твърди, че е същинска. Допуска единствено, че болният прокурор е пресилил болестта си.

Прокуратурата обаче е назначила нова петорна експертиза за здравословното положение на прокурора с патериците, а самостоятелни от случая лекари се усъмниха в това по какъв начин може да вървиш обикновено със спукана става.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР