Преди тридесет години самотната майка Чу Сяопин ражда момче, пише

...
Преди тридесет години самотната майка Чу Сяопин ражда момче, пише
Коментари Харесай

30-годишен мъж е единственият в цял свят, който страда от тази болест

Преди тридесет години самотната майка Чу Сяопин ражда момче, написа изданието Mirror. Освен обстоятелството, че детето има сериозна генетична нередовност, лекарите не могат да кажат нищо. Болестта е толкоз рядка, че просто няма име. Лекарите не знаят повече за подобен случай, само че в такива обстановки е всекидневно да се приказва за вероятността от раждането на второ дете. Особеността на заболяването е фактът, че момчето стопира да се развива в третата година от живота си: то не пораства, не приказва, не върви и е изцяло подвластно от майка си.



В ранните стадии на заболяването лекарите декларирали, че детето скоро ще почине. След това дали по-оптимистични прогнози. Последният обзор преди няколко години приключи с друга присъда -че той няма да оцелее до 30-годишна възраст. Майката отказала да им повярва и ето, че в този момент синът й чества 30-годишнината си...


" През 1990 година, когато синът ми беше на три години, един комшия предложи да го остави покрай портата в храма, както вършат всички родители на безнадеждни деца, само че тази мисъл ми се коства отвратителна ", показа майката.

Майката е решена да продължи да се грижи за детето си и се надява той да остарее. Какво ще се случи по-късно - тя не мисли. Тази жена от дълго време не обича да прави проекти.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР