Преди седмица публикувахме гадание с едно зарче Днес предстои да разберете

...
Преди седмица публикувахме гадание с едно зарче
Днес предстои да разберете
Коментари Харесай

Хвърлете две зарчета и разберете какъв ще е късметът ви в работата и любовта

Преди седмица публикувахме врачуване с едно зарче

Днес следва да разберете какво ви чака, откакто попитате двете зарчета каква ще е вашата орис в работата и любовта.

1 и 1: Не единствено ще удържите значима победа, само че и ще съумеете да запазите резултата й.

1 и 2: За дамите – брак по сметка; за мъжете – непрекъснати развлечения. В службата най-вероятно ще заемете управителна позиция или ще получите нова служба.

1 и 3: Ситуация, която дава обещание спорове (може да се стигне даже до правосъден процес). Неблагоприятна прогноза, бъдете деликатни.

1 и 4: Главното е придвижването: не трябва да стоите на едно място! Колкото повече интензивност, пътешествия, напредвания, толкоз повече пари, а за вас парите в този момент са гаранция за непоклатимост. Благодарение на тях ще можете да решите доста проблеми.

1 и 5: Много грижи, само че и доста наслади. Възможно е раждане на дете. финансови компликации. В службата царува комплицирана, конфликтна обстановка, само че не бързайте да сменяте работата си: скоро ще настъпят усъвършенствания. Възможно е пренасяне зад граница, за непрекъснато местоживеене.

1 и 6: Период на дейна активност. Не отхвърляйте помощ на тези, които се нуждаят от вас. Трябва постоянно да сте подготвени да помогнете на колегата (съпруга), избягвайте споровете, в противоположен случай в връзките ви ще настъпи сериозна рецесия.

2 и 2: Щастие в любовта и брака, както и във финансовите каузи. Съвет: не чакайте, а действайте, проявявайте самодейност, с цел да закрепите и задълбочите триумфа.

2 и 3: Вашите каузи ще вървят добре, единствено че в връзките с децата са вероятни спорове. Те порастват и стават независими. Не би трябвало да.ги поучавате и ругаете. По-добре се научете да ги слушате.

2 и 4: За вас настава интервал на промени. Подгответе се за него и по-често си казвайте: „ Каквото и да направя, все ще е за положително ”.

2 и 5: Сега от вас се изискват успокоение и толерантност към непознатото мнение. Това изключително се отнася за деловите хора. В персоналните каузи настава комплициран интервал. Неудачно време за подписване на брак.

2 и 6: Цялата година ще би трябвало да се трудите доста. Ако го вършиме
рискувайте, създавайте нови познанства. И не отлагайте нищо за на следващия ден, а го свършете през днешния ден.

3 и 5: „ Период на покой ”, както споделят китайските астролози. Благоприятен интервал за нови открития и асимилиране на нови знания.

3 и 6: През тази година ще ви се разкрият доста секрети. Може би ще узнаете нещо ново за своя съпруг(а), приятел(ка) или ще извършите значимо изобретение в работата, изключително в случай че сте следовател, академик, ясновидец или маг. Съветът е един: старайте се не поради парите, а поради знанията.

4 и 4: Ще би трябвало да започнете нещо още веднъж. Състояние, всекидневно за откриватели или художници, само че стресово за останалите хора. Впрочем резултатът от новия опит ще надмине всичките ви упования.

4 и 5: Възможни са финансови загуби. В брака и в службата следва съществено затруднение, изпит. Не изисквайте от другите прекомерно доста, повече изисквайте от себе си.

4 и 6: Едромащабна активност, огромен триумф: власт, пари, влияние; упоритости – всичко това е добре, само че не забравяйте фамилията. По-често мислете за тези, които ви чакат вкъщи.

5 и 5: Успешен и богат интервал. Лошото е, че се хвърляте от една прекаленост в друга и по този начин вредите на себе си. Не търсете щастието зад планини и морета, не рискувайте на вятъра. По-добре продължете делото, което сте почнали, без да приемате нови оферти.

5 и 6: Всички загуби и провали са останали в предишното. Предстоят да се появят нови благоприятни условия и нови другари. Главното е да не се задоволявате с постигнатото и да гледате с оптимизъм в бъдещето.

6 и 6: Невероятно удобна композиция от числа. Каквото и да вършиме, всичко ще е за положително и с ослепителен край.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР