Преди разгара на лятото премиерът Бойко Борисов се развихри и

...
Преди разгара на лятото премиерът Бойко Борисов се развихри и
Коментари Харесай

Борисов запретна ръкави и започна да нарежда: Не се мотайте повече, напъваш ги сега и…

Преди разгара на лятото министър председателят Бойко Борисов се развихри и потегли да обикаля пътищата, които са в ремонт.

Възловото място, което посети беше пътят сред Асеновград и Пловдив, по-късно автомагистрала „ Тракия “, а също по този начин даде разпореждане какво да се случва и край морето.

От живи предавания във Facebook, Би Нюз видя, че Борисов беше по бяла риза и вратовръзка, а разликата в облеклото от мача сред Реал Мадрид и Ливърпул беше, че е свалил сакото си. Тогава той беше на работна „ аудиенция “ в Украйна… чиста „ случайност “, че има край за Шампионска лига имаше.

Размахвайки пръст и нареждайки какво да се случва, Борисов тежко-тежко стъпваше по асфалта, само че не беше необут, както пееше Роси Кирилова.

„ Така, и какво правимЕ сега… “, стартира Борисов инспекцията на „ Тракия “.



Много забавен миг беше, че след този въпрос, отговорникът за строителните действия сподели, че въпросният сектор ще бъде пуснат, а АКО ИМА ПАРИ ДЪРЖАВАТА, може да стартира ремонт и от в другото платно за придвижване, а в този миг Борисов като чу за пари и… инстинктивно се пипна по брадата, което по мнение на експерти значи знак на терзание.



„ Стигнахме и до добре познатото поглаждане на брадичката. Знаете ли за какво го вършиме? Защото сте замислени. Неизяснени обстановки - всичките вас чакат да измислите решение! “, показват експерти за това какво демонстрира езикът на тялото.

Или несъмнено си е помислил – нЕма пари, действайте…

Борисов клечеше, пипаше маркировката (от новата, да не си помислите друго) с ръка, след това с крайник отново провери… абе, сериозна работа.

„ Напъваш ги в този момент, да пуснемЕ в четвъртък сектора и на 15 юни Слънчев бряг – Бургас “, обърна се Борисов към отговорникът за ремонтните действия. Борисов продължи, че е дал разпоредби и на АПИ, а най-после приключи и националното „ Не се мотайте повече, а отивайте да работите “!

И по този начин, бъдете умерено до началото на отпускарския сезон – пътищата ще са в готовност… и няма по какъв начин да е другояче, нали това му е слабостта на Борисов в ръководството.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР