Преди повече от сто години Оскар Уайлд коментира, че трагедията

...
Преди повече от сто години Оскар Уайлд коментира, че трагедията
Коментари Харесай

10 причини, поради които жените харесват по-възрастни мъже

Преди повече от 100 години Оскар Уайлд разяснява, че " нещастието на старостта не е в това, че човек е остарял, а че е млад ". Парадоксално, само че колкото повече остаряваме физически, толкоз повече се усещаме млади. Дали се случва тъкмо това, когато една жена се среща с по-възрастен мъж?

Защо дамите ги притеглят повече по-възрастни мъже?

Всички ние сме мощно осведомени за своята възраст. Тя обаче не бележи единствено миналото време. Всяко десетилетие идва с разнообразни обществени упования и оценки. Тази трудност прави доста мъчно цялостното извеждане на въпроса за какво дамите се срещат с по-възрастни мъже.

В някои случаи младите дами, които желаят по-възрастни мъже, са шокиращи за мнозина, в случай че разликата във възрастта е прекомерно огромна. Въпреки че, кои сме ние, с цел да съдим? За любовта няма възраст и място.

Хората би трябвало да са свободни да живеят живота си, стига връзката да е по взаимно единодушие и да не наранява никого. Въпреки това, какъв брой постоянно се случват тези връзки с огромна възрастова разлика?

Според сатистиката, в западните страни единствено 8% от хетеросексуалните двойки са с разлика от 10 или повече години. Това е по-малко от един човек на всеки 10, които познавате. Изглежда, че не съществува идеална възрастова разлика, когато дамата се среща с по-възрастен мъж.

Всяка връзка има своите възходи и падения. Що се отнася до младите дами, които желаят по-възрастни мъже, те може би се нуждаят от разнообразни препоръки.
И по този начин, по какъв начин да съвместите разликите в житейските цели или прекомерно огромното разминаване сред финансите?

Съветите за срещи с по-възрастен мъж би трябвало да включват и по какъв начин да се справите със здравословните проблеми. Най-вероятно всичко ще падне върху раменете на по-младия сътрудник.

Подобни провокации могат да бъдат непостижими за по-младите дами. На този стадий от живота си те постоянно към момента проумяват нещата. Въпреки всички провокации, както и всяка друга връзка, срещите с по-възрастен мъж могат да бъдат извънредно удовлетворяващи.

 остарял мъж с млада жена

И по този начин, в последна сметка: харесват ли девойките по-възрастни мъже? Да, в множеството случаи, съгласно данните, както ще забележим по-късно. Въпреки това действителността на действителната възрастова разлика е много по-сложна. Време е да ви срещнем с 10-те аргументи, заради които дамите обичат и избират да се срещат с по-възрастни мъже.

1. Еволюционни гени

От еволюционна позиция отговорът на въпроса " за какво дамите се срещат с по-възрастни мъже " може да се търси в репродуктивните ни качества. Жените са в пика на своята плодовитост през 20-те си години.

Мъжете избират плодовитостта пред младостта, даже това да е подсъзнателно. Въпреки че интензивно се разисква и противоположно мнение на тази доктрина. Възможно е да се допусна, че в действителност избираме хора, които наподобяват на нас.

Както виждате, няма еднопосочен отговор или даже мнение за това за какво срещите с по-възрастен мъж са подобаващи за някои дами. Това зависи от подтекста и от хората, които вземат участие в него.

2. По-голям житейски опит

За доста дами насладата от партньорството е да изследват живота и да вършат неточности дружно. Въпреки това за някои дами срещите с по-възрастни мъже им дават поддръжката, за която копнеят.
С други думи, в случай че един по-възрастен мъж може да се похвали с лъскава кола, великолепен апартамент и подобаващи облекла, той би трябвало да прави нещо вярно. Но подсъзнателно множеството от нас се съмняват, че един млад мъж може да поддържа дълго време сходни демонстрации на благосъстояние.

Помислете за това като за паун, който демонстрира ярките си пера. Ако той към момента ги има през по-късните стадии от живота си, значи гените му би трябвало да са невероятни.
Оставяме на вас да прецените дали смятате, че играта на чифтосване е просто игра в джунглата.

3. Другата жена

Харесват ли девойките по-възрастни мъже? Някои обичат да допускат, че тези момчета изневеряват по-малко от по-младите. Ала данните демонстрират противоположното.

Според Института за фамилни проучвания мъжете изневеряват повече, когато навлязат в 50-те и 60-те, и даже в 70-те си години. За дамите това са 60-те години.

 остарял мъж с млада жена

И по този начин, може ли някои случаи на по-възрастни мъже с по-млади дами да разцъфнат от спекулация? Разбира се, никой не трябва да съди, без да познава съответната обстановка. Въпреки това, в случай че сте една от тези млади дами, които желаят по-възрастни мъже, не се самозалъгвайте, че те ще бъдат правилни непременно.

4. Повече мощ и убеденост

Ако сте в играта за запознанства с по-възрастни мъже, може би ви е омръзнало да се занимавате с незрели момчета на 20 или даже 30 години. Възрастта зависи от вашата възраст и от това какъв брой умно се чувствате в живота.

Въпреки това, да се срещате с по-възрастен мъж може да се оприличи на къпане в ореол от убеденост и въздействие. По-старите мъже нормално са се построили кариерно и знаят по какъв начин да живеят живота си. 

5. По-голяма непоклатимост

Може би по-младите дами и по-възрастните мъже си пасват добре поради функциите, които играем съгласно разпоредбите на обществото. В края на краищата множеството от нас живеят в патриархална просвета, която ни привиква да имаме вяра, че мъжете са тези, които обезпечават прехраната.

Така че, по формулировка, по-възрастните мъже ще са имали повече време да подредят кариерата си, с цел да могат по-късно да обезпечат прехранване на дамите. А може би не?

Както към този момент споменахме, изследванията демонстрират, че множеството партньорства в действителност са по-близки по възраст. Това допуска, че дамите, които избират по-възрастни мъже, евентуално търсят непоклатимост по-скоро рано, в сравнение с по-късно.

 остарял мъж с млада жена

6. По-мъдри и по-основателни

Харесват ли дамите по-възрастни мъже? Някои дами го вършат, само че е мъчно да се заключи подобен комплициран избор единствено във възрастта.

Тези, които са привлечени от по-възрастни мъже, постоянно виждат някой, който се усеща по-комфортно със себе си и който знае какво желае в живота.

Въпреки че умствените и креативните ни качества понижават, когато навършим 40 години, обществените ни разсъждения и удовлетворението от живота се усилват. По създание сме в по-добри връзки с страстите си и средностатистическият човек е най-щастлив през 60-те си години.

Как всичко това да не притегли буйните младежи към концепцията да се срещат с по-възрастен мъж?

7. Приятелски настроени към обвързване

Жените, които се срещат с по-възрастни мъже, постоянно считат, че по-възрастните им сътрудници са по-отдадени. Това е разумно, в случай че вземете поради предходната точка, че се усещаме най-доволни от живота, когато достигнем 40-те и даже 60-те си години.

Това не значи, че по-младите мъже не могат да бъдат отдадени.

Статия на Guardian за най-хубавите десетилетия от живота демонстрира, че 60-те и 70-те години са едни от най-хубавите ни години. Може би това изяснява и наклонността застаряващите холивудски звезди да се събират с по-млади дами.

8. Социална позиция

Запознанствата с по-възрастни мъже са свързани със обществени преимущества. Общо взето, те са по-уважавани, изключително когато излизате, тъй като хората са склонни да одобряват, че да си по-възрастен е еднакво на това да имаш повече пари.

Такива мъже също по този начин произлизат от разнообразни генерации и от време на време могат да бъдат по-традиционни в метода, по който се отнасят към дамите. Много дами правят оценка този метод и се радват, че се грижат за тях.

Освен това срещите с по-възрастен мъж постоянно значат, че той е направил първата крачка. Разбира се, това е съмнение. Независимо от това, когато сме млади, нормално сме по-ласкави от сходно внимание, в сравнение с с напредването на възрастта.

Като млада жена получавате неотложен статус и към този момент не чакате младите момчета да съберат храброст да ви поканят.

 остарял мъж с млада жена

9. Повече запаси

Проучвания потвърждават, че множеството от мъжете са по-възрастни от дамите, въпреки че нормално това е единствено с няколко години.

Голямата възрастова разлика е това, което или шокира, или интригува хората. За тези дами, които са привлечени от по-възрастни мъже, друга допустима причина е, че тези мъже знаят по какъв начин да лавират в живота.

По създание по-възрастните мъже разполагат с парични средства, активи и мрежови запаси, трупани в продължение на няколко десетилетия. Така че, когато възникне някой от житейските проблеми, те могат да го разрешат по-добре за себе си и за по-младата си партньорка.

10. Установени функции на половете

Ако към момента се чудите какво притегля една по-млада жена към по-възрастен мъж, би трябвало да погледнете и по какъв начин ни въздейства обществото. Партньорството " по-млади дами - по-възрастни мъже " може да наподобява като избор, само че това изследване на възрастовата разлика сред съпрузите демонстрира нещо по-сложно.

Този развой на доближаване е комплициран и множеството по този начин наречени специалисти пропущат отводите, които също са свързани с това, когато най-сетне си партнираме с някого.

Като извод, мъжете и дамите нормално не приключват с желанията си за възрастта. Забележително е, че така наречен развой на договаряне е мощно повлиян от обстоятелството, че мъжете вършат 90% от първите ходове.

Освен това наложително се влияем от разпоредбите на обществото и от внушението, че дамите би трябвало да бъдат по-сдържани. Разбира се, много дами се борят против този стандарт. Въпреки това той продължава да съществува и през днешния ден.

Проучването стига до заключението, че в случай че приказваме за " разкриване на колегата ", а не за " избор на сътрудник ", връзките са компромис сред разнообразни стремежи, като мъжете към момента са водещи при откриването. Така че може би дамите не са толкоз привлечени от по-възрастните мъже, колкото просто се влюбват в техните преимущества и съобразителност.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР