Преди повече от година модната шефка Ивет Григорова се раздели

...
Преди повече от година модната шефка Ивет Григорова се раздели
Коментари Харесай

Майката на Луиза Григорова разцъфна до новия си млад мъж

Преди повече от година стилната шефка Ивет Григорова се раздели с втория си брачен партньор – интериорния дизайнер Евгени. Майката на актрисата Луиза Григорова не си губи времето и незабавно след развода се появи с нов мъж - предприемача Атанас Минев. Връзката им почнала още по време на брака й и минала през доста компликации, само че дългокраката русокоска не съжалява за избора си.

Наскоро Ивет признала пред свои близки, че е доста хлътнала по настоящия си другар и дори се замисляла да роди от него, въпреки че към този момент гони 50-те. Съвременната репродуктивна медицина е много напреднала и забременяването в такава късна възраст не е невероятно. Запознати издават, че Атанас е с няколко години по-млад от обичаната си, само че в никакъв случай не е бил женен, нито има деца. Това засилило желанието на Григорова да го подари с правоприемник, който да скрепи връзките им. „ Ако се случи, ще съм мнного щастлива ”, разправяла стилната шефка. От няколко месеца тя живее с новото си гадже под един покрив, само че в този момент отхвърля брака и не има намерение да минава под венчило за трети път.

Откакто се залюбила с по-младия Атанас, Ивет внезапно влошила връзките си с някогашния Евгени, от който има 13-годишна щерка на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова дори на фотография и общувал с нея принудително единствено поради детето. Той подозирал, че русокоската му е кръшкала с Минев още преди окончателната им разлъка и това породило мощни отрицателни усеща в него.

Ивет споделя, че с сегашния й мъж се срещнали в столично заведение и той направил първата крачка, като я заговорил. „ Видях я в един ресторант. Знаех коя е, несъмнено. Направи ми доста хубаво усещане, доста усмихната, доста красива. Изпратих й покана за другарство във фейсбук и по-късно й написах известие ", споделял е Атанас в една от дребното си обществени изяви. Първоначално Григорова не му обръщала внимание или отговаряла сбито, тъй като по това време към момента била фамилна. С течение на времето обаче била мощно привлечена от Наско и се сближили.

Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели благи известия. В един миг страстите им надвили и избухнали като вулкан. Тогава, ръководена от порива на сърцето си, русокоската взела решението дефинитивно да се раздели с бащата на Кристина. И без друго с него не се разбирали от много време - свадите вгорчавали всекидневието им и ситуацията било нетърпимо.

Голямата щерка на Ивет – звездата от сериалите „ Откраднат живот ” и „ Стъклен дом ” Луиза Григорова, подкрепила майка си и я посъветвала да преследва щастието си. Двете нееднократно са разказвали, че се усещат по-скоро като сестри и приятелки, в сравнение с като майка и щерка, тъй като стилната шефка родила доста млада и напълно неопитна.

С първия й мъж Красимир, бащата на Луиза, се разделила след 10 години брак. Ивет се омъжила за него едвам на 19 и изживяла бурна обич, само че след време възприятията им се изчерпали и разлъката не закъсняла. „ Толкова бях влюбена в бащата на Луиза, че когато забременях, ходех в черква и се молех детето да наподобява на него. Толкова мъдро, толкоз красиво, същата зодия, единствено да е по-беличко,че той е смугъл красавец. И то се роди тъкмо такова, каквото желаех. Когато се разведохме с Краси, резервирах семейството му, тъй като имам вяра, че ми носи шанс. Останахме близки, не спряхме да се търсим. Винаги му споделям, че ми е по-ценен като другар, в сравнение с като брачен партньор ”, споделя Григорова. За страдание тя не съумяла да резервира такива положителни връзки с бащата на по-малката си щерка, само че се надявала с времето да изгладят недоразуменията поради 14-годишната Кристина, която страдала от раздялата на родителите си, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР