Преди полунощ, жители и гости на Симитли започнаха дасе събирати

...
Преди полунощ, жители и гости на Симитли започнаха дасе събирати
Коментари Харесай

Десетки жители и гости посрещнаха новата година на площад Септември в Симитли

Преди среднощ, поданици и посетители на Симитли започнаха дасе събирати да изпълват площад „ Септември “, с цел да изпратят дружно остарялата и да посрещнат новата 2023 година!

Празнична бе атмосферата в центъра на града за всички, които честваха на площада. Те се поздравяваха за новата година, като си пожелаваха тя да бъде здрава, по-добра, спокойна и сполучлива.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов и неговото семейство, ръководителят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, чиновници на общинска администрация и общински съветници, както и доста поданици и посетители на общината, избраха да посрещнат празникът на градския площад.

За доста забава и въодушевление, както и мотив за дълги хора, които изпълваха центърът на града, способстваха песните на нашите другари Иван Дяков и неговата щерка Ивана Дякова, които бяха част от новогодишната стратегия,заето с танцова групировка към ФТА " Веселие " - гр.Симитли. Ангелските им гласове радваха всички празнуващи. Градусите на веселбата бяха покачени и с осъществяването на поп-фолк звездата Лидия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР