Преди почти месец Джулиана Гани и Тедор Гецов обявиха, че

...
Преди почти месец Джулиана Гани и Тедор Гецов обявиха, че
Коментари Харесай

Египетско бебе: Ето какъв е полът на бебето на Джулиана Гани

Преди съвсем месец Джулиана Гани и Тедор Гецов оповестиха, че ще стават родители. Родната плеймейтка показа, че е в 6 месец и към момента се радва на красива фигура без съвсем никакви качени килограми – очевидно това е едно от най-важните неща за нея към цялата бременност. 

Виж още: Перфектна стопанка, майка, брачна половинка: Евгения Джаферович чисти имиджа с ефектни фотоси онлайн

В телевизионно шоу фамилията показа някои много пикантни детайлности към запознанството си, които до момента бяха загадка за всички. Оказа се, че двамата са дружно към този момент от съвсем година, като връзката им започва със запознанство в столично заведение. Тогава служителят на реда все оше е бил в дългогодишна връзка, само че по думите му разбираме, че той просто е бил покорен от хубостта на Джулката, която също незабавно го е загледала.

Виж още: Лоренцо проговори: Интелигентен съм, не върша противозаконни неща! Ще си закупувам Бентли

Е, този път силиконката реши да направи същинско празненство за откриване на пола в ефирен ефир. И в случай че към момента се чудите какво детенце чакат двамата, отговорът е… момченце. На Джулиана ѝ е писано да бъде мъжка майка. В предходната си връзка плеймейтката показа, че първият ѝ наследник Давид е юридически в Бали, а този път бебето е правено по време на почивката им в Египет. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР