Преди почти два месеца ви показахме дефекти след ремонта на

...
Преди почти два месеца ви показахме дефекти след ремонта на
Коментари Харесай

Напукани алеи в „Западен парк“: Кога ще бъдат ремонтирани?


Преди съвсем два месеца ви показахме недостатъци след ремонта на, който струваше на Столична община съвсем 11 милиона лв.. Тогава беше дадена поръчка, че до края на месец септември тези недостатъци ще бъдат отремонтирани. Сега обаче се оказва, че ремонтът е единствено непълен и пукнатините са запълнени тук-там.

„ Констатациите, които направихме в края на август включваха освен недостатъци по тази алея. Включваха и по основната алея, пропадания на шахти, гранитни павета. Всички бордюри са възобновени, по-дълбоките цепнатини са запълнени с бетонТези неща, които са свързани с асфалтовата настилка и пукнатитните заради съображения на строителя проведихме преписка, при която строителят пое ангажимент да ги извърши, само че не и в този сезон “, сподели Димитър Данчев, шеф на Дирекция „ Зелена система “.
Снимка: bTV

Регулярно се прави контрол на компанията реализатор.

„ На две места не им излиза уплътнението. Трябва да се подмени настилката. Фугите са местни и не се дължат на това, че основата изпод е слаба. Ще ги следим през зимния интервал. Ако се окажат по-сериозни, ще пристъпим към по-сериозен ремонт “, сподели инж. Сава Деспотов, Строителен контрол.

Цялостният ремонт е предоставен за пролетно-летния сезон през идната година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР