Преди операцията Мегън обожавала две неща: изкуствени мигли и дълга

...
Преди операцията Мегън обожавала две неща: изкуствени мигли и дълга
Коментари Харесай

Родителите смятаха, че дъщеря им страда от алергия заради изкуствените мигли, а се оказа страшна болест

Преди интервенцията Мегън обожавала две неща: изкуствени мигли и дълга коса. Сега, след животоспасяваща интервенция, тя споделя " изгубих всичко, което беше толкоз скъпо за мен ", написа Меtro, представен от Zdrave.to.

``
реклама

В началото родителите допуснаха, че подпухналите  очи на Меган са реакция на лепилото за мигли, което тя употребила всекидневно. Изминало един месец обаче, откакто тя размени изкуствените мигли с туш, само че отокът не липсващ. През декември Мегън се обърнала към лекари.

Офталмолозите, за изненада на Мегън, не съумели да ѝ кажат нищо рационално: нейното зрение не се е влошило, всичките ѝ индикатори са естествени. След това тя била изпратена в профилирана болница в Портсмут, Англия, където проучванията траяли 10 часа. 

Едва в края им лекарите съумели да открият мек фибром в главата на момичето.



" Когато ми споделиха, че туморът е незлокачествен, незабавно се успокоих. Но когато ме принудиха да си обръсна главата - това към този момент беше прекомерно. Твърде доста обичах косата си. "

Лекарите трябвало да отворят черепа на Меган, с цел да изрежат фиброма. Операцията траяла шест часа и била сполучлива. Сега Меган не може може да кара кола в продължение на шест месеца и да работи два месеца. Но тя към този момент мечтае косата ѝ още веднъж да порасне дълга и хубава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР