Преди около половин година Иги Азалия изненада абсолютно всички с

...
Преди около половин година Иги Азалия изненада абсолютно всички с
Коментари Харесай

Проблемите на Иги Азалия след раждането

Преди към половин година Иги Азалия изненада безусловно всички с новината, че е станала майка. Никой не го очакваше, тъй като рапърката не е давала никакви индикации, че е бременна.
 Иги Азалия и новината, че рапърката има наследник
Новината, с която Иги Азалия изненада всички

Рапърката има да ни споделя нещо

Определено ѝ се отдава да пази секрети, само че от време на време има потребност от съвет. И в днешно време не е нужно да излезеш пред блока, с цел да се допиташ до бабите на пейката, а просто да напишеш статус в Twiiter.

Точно това направи и Азалия. От написаното излиза наяве, че няколкото месеца след раждането на сина ѝ са много сложни. Особено за тялото ѝ.

Any other moms who can’t stop dropping weight after having a baby? (Not a brag, genuinely wanna hear if you had this happen)
I don’t try/want to lose weight but it’s literally just shedding off me, is it hormonal? Should I be concerned? 20lbs lighter than pre baby and counting
— IGGY AZALEA (@IGGYAZALEA)
30-годишната австралийка се оплаква, че отслабва с много бързи темпове, а даже не се стреми към това. Иги Азалия написа, че е с близо 10 кг по-слаба отпреди да забременее.
 Иги Азалия и първите фотоси на рапърката със сина й Оникс
Иги Азалия към този момент не крие сина си

Умилителна панорама

И всичко това я тревожи, тъй като не знае дали е на хормонална основа. Честно казано, ни е необичайно, че вместо да се допита до доктор желае съвет от почитателите си в Twitter, само че очевидно в днешно време по този начин стоят нещата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР