Преди около две седмици Анджелина Джоли изрази загрижеността си пред

...
Преди около две седмици Анджелина Джоли изрази загрижеността си пред
Коментари Харесай

Анджелина Джоли, шестте ѝ деца и как се справят с изолацията

Преди към две седмици Анджелина Джоли изрази загрижеността си пред списание Time, че в настоящето състояние доста деца са сложени в голям риск, защото са застрашени от домашно принуждение. И макар че не са толкоз податливи на самия вирус, те са изключително уязвими към вторичните въздействия на пандемията върху обществото. Затова и актрисата прикани хората да демонстрират повече обществена отговорност.

В четвъртък, 23 април, 44-годишната Джоли взе участие в Time 100 Talks - първия от поредност виртуални диалози онлайн с разнообразни звезди на списание Time.

В диалога, който беше воден от основния редактор и изпълнителен шеф на Time - Едуард Фелсентал, Анджелина Джоли още веднъж не пропусна да обърне внимание на заплахите на епидемията за децата по целия свят.

Джоли описа, че сходно на останалия свят, тя и фамилията й остават затворени у дома, като прецизно се преценяват с защитните ограничения за ограничаването на коронвируса.

" Всички сме затворени и си стоим у дома, само че за момента се оправяме добре ", с усмивка сподели актрисата, като добави, че за нея е същинско наслаждение да прекара повече време с шестте си деца.

Особено щастлива е, че сега се радва и на компанията на най-големия си наследник Мадокс, който се завърна в Съединените щати, защото университетът му в Южна Корея е краткотрайно затворен.

" Не бих могла да бъда по-щастлива от избора на университет на сина ми. И макар че сега образователното заведение е затворено поради пандемията, Мадокс ще се върне там незабавно щом нещата се успокоят ", сподели още актрисата, след което добави, че с помощта на сина ѝ цялото им семейство ще опознае Южна Корея още по-добре. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР