Преди около два месеца транссексуалната Мелиса, която почитателите на „Фермата“

...
Преди около два месеца транссексуалната Мелиса, която почитателите на „Фермата“
Коментари Харесай

Първата двойка транс лесбийки в България –Мелиса от „Фермата“ и Емили

Преди към два месеца транссексуалната Мелиса, която феновете на „ Фермата “ помнят като културиста Тихомир, разгласи, че има нова другарка. Тогава доста консуматори на обществените мрежи започнаха да питат дали Емили е биологична жена или е транссексуална като Мелиса. Едва в този момент младата Емили реши да показа повече за себе си и избра да направи това в студиото на „ Преди обед “ по bTV.



В диалога си с Александър Кадиев Емили разкри, че е „ транссексуална по естествен метод “. С други думи, тя е родена с пенис и в началото е записана като момче, само че с течение на времето се развива като момиче.

На външен тип никой не би предположил, че младото момиче не е биологична жена. С изключение на органа сред краката ѝ, тя е изцяло женствена, без да е прибягвала до интервенции или хормонална терапия.



За разлика от нея Мелиса, известна в миналото с името Тихомир, е трябвало да се подложи на терапия, с цел да промени мъжките си черти и да живее като жена.

Преди към година Мелиса стартира пътешествието си към това да наподобява на външен тип по този начин, както се усеща вътрешно – жена. Тя стартира хормонална терапия и си сформира непоколебим режим на хранене, с цел да смъкна килограмите си от времето като културист и да предотврати наедряването, което е непряк резултат от хормоналната терапия.



След като се срещат, Мелиса и Емили стават доста положителни приятелки, а скоро по-късно другарството им прераства и в обич. Те стартират дружно да пишат историята на транс хората в България, тъй като, доколкото им е известно, са първата двойка транс лесбийки а в страната ни.

Повече за връзките им и пътя, който са извървели, може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР