Преди официалния старт на кампанията се стигна до първи косвен

...
Преди официалния старт на кампанията се стигна до първи косвен
Коментари Харесай

Сблъсъкът на титаните за президентския стол

Преди формалния старт на акцията се стигна до първи индиректен конфликт и първи искри сред тримата съществени кандидати за президентския пост на „ Дондуков “ 2 – Румен Радев, Лозан Панов и проф. Анастас Герджиков.

Сблъсък " Номер едно " беше сред Лозан Панов и Румен Радев. Той пристигна след обвиняване от Панов в ефира на Българската национална телевизия и определение за „ подправен воин “.

„ Този яд на хората беше управляван от президента. Аз тогава замълчах. Не желаех да вземам участие в основаването на един подправен воин ”, сподели Панов.
 Лозан Панов Българска телеграфна агенция
„ Аз съм човек на дълга. Претенцията, че са герои, оставям на други ”, сподели президентът Румен Радев.

Вторият конфликт бе сред Лозан Панов и проф. Анастас Герджиков за товасвързан ли е Герджиков с Движение за права и свободи.

„ Борисов даде на Движение за права и свободи правосъдната власт. И в този момент още веднъж към президентските избори. Аз се обръщам към господин Борисов: „ Бъдете почтен със своите гласоподаватели, не предавайте президентската институция на Движение за права и свободи ”, разяснява Панов.

„ Аз нямам нищо общо с Движение за права и свободи. Това, което Лозан Панов споделя, е доста необичайно за мен. Предлагам му да ревизира тази информация и или да покаже някакво доказателство за изказванията си, или да ми се извини ”, съобщи проф. Анастас Герджиков, претендент за президент.
 проф. Анастас Герджиков БГНЕС
На фона на искрите, актуалният държавен глава даде съвет на съперниците си: „ Да има една толерантна акция, да бъдат водещи концепциите, а не компроматите ”, разяснява Радев.

Те му дадоха отговор с предизвикателство за спор.

„ Готов съм на директен ефирен конфликт с всеки. Каня Румен Радев на спор ”, безапелационен бе Герджиков.

„ Моят спор е с българските жители. Водих го през целия този спор и постоянно съм бил на тяхна страна. Интересен ми е дебатът с всички претенденти за президенти, тъй като те са български жители ”, съобщи Радев.
 Румен Радев БГНЕС
А преди дебата към този момент е ясно кой какво не харесва в съперника си.

„ Румен Радев има едно само нещо, което аз не желая да върша и това е неговата остра реакция против избрани партии. Президентът може да обича един, а да ненавижда различен, само че би трябвало да работи с всички ”, сподели Герджиков.

Знае се и кой има упования да стигне до втори тур или даже да завоюва.

„ Аз нямаше да се кандидатирам, в случай че не бях надълбоко уверен, че българското общество ще разбере това, което предлагам и ще поддържа мен ”, разяснява Герджиков.

Реалният конфликт сред кандидатите за " Дондуков " 2 е на 14 ноември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР