Преди няколко седмици видяхме как принц Хари и Меган Маркъл

...
Преди няколко седмици видяхме как принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Защо Меган и Кейт се хванаха за косите

Преди няколко седмици видяхме по какъв начин принц Хари и Меган Маркъл се приготвят за идното раждане на първия си правоприемник. Всъщност, това бяха модели-двойници на херцога и херцогинята, които застанаха пред обектива на фотографа Алисън Джаксън.

Поредната провокация от нейна страна е въодушевена от нестихващите изказвания, че Меган Маркъл и Кейт Мидълтън по никакъв начин не се схващат . А какво вършат две дами, когато се трансфорат във врагове - хващат се за косите, несъмнено.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @meghanmarkle_arabic) на Мар 3, 2019 в 4:06 PST

Именно сходни подиуми виждаме на последните фотоси, дело на Джаксън. Действието се разиграва в стая, наподобяваща тези в двореца Кенсинтън. Маркъл и Мидълтън пък показват разнообразни хватки, само че като победител от тази женска борба можем да изведем брачната половинка на принц Хари , която съумява да повали своята съперничка на земята.
 Принц Хари, бременната Меган Маркъл и една фотосесия на Алисън Джаксън
Как Хари и Меган се приготвят за раждането

И кой отново се пошегува с тях

Тези фотоси ни карат да се замислим дали сходна преживелица е в действителност допустима зад стените на двореца, където нямаме визия какво тъкмо се случва. Въпреки че се съмняваме двете херцогини да стигат до сходни крайности, несъмнено е занимателно да следим по какъв начин двойничките им са се хванали за косите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР