Преди няколко седмици Глория обяви, че е разочарована от България

...
Преди няколко седмици Глория обяви, че е разочарована от България
Коментари Харесай

Ако Глория изпълни заканата си, наистина ще съсипе феновете си

Преди няколко седмици Глория разгласи, че е разочарована от България и възнамерява да се реалокира в чужбина. И решението й наподобява все по-убедително, а и премисляно от две години насам. Фолкзвездата става все по-уверена, че това е вярната крачка на този стадий от живота й. 

Изпълнителката признава, че я отблъскват експанзията и злобата в обществото ни, както и ширещата се всеобща корупция. Макар тя и фамилията ѝ да са добре, певицата е уверена, че общата среда е от изключителна значимост. Отбелязва, че България не се движи в вярната посока и това е повече от явно. " Законите не се съблюдават, а ръководещите ни вършат на простаци. Не мога да приема в какво общество пребивавам ", безапелационна е Глория.

Така, сходно на Зуека, Глория е обезверена от актуалната обстановка в страната и не вижда смисъл да остане тук. Тя счита, че новото място, в което ще живее, ще предложи по-добри условия за живот. Битката за успокоение обаче няма да се хареса на почитателите ѝ.

Засега Глория не прецизира къде има намерение да се реалокира за непрекъснато, само че съгласно осведомени тя ще се откри в съседна Гърция, където си е купила дребна къща. Имотът е взет още преди няколко години, а всяко лято от този момент насам тя прекарва лятото там.

Глория се сдобила с първокласно имение на първия ръкав на Халкидики на стойност над 800 000 евро, което ще изплаща няколко години. Къщата била много хубава и разполагала, с изключение на с чудна панорама към морето, и с необятен басейн. Все още парцелът се ремонтира и се правят освежителни действия, само че най-вероятно до края на годината звездата на фолка ще влезе в него.

" Разстоянието не е огромно – за по-малко от 4 часа съм в София, ще съумея да комбинирам живота в уредена страна с кариерата си ", обяснявала русенката на свои колежки. Все още не става ясно дали в Гърция Глория ще живее с новия си другар – много по-младият от нея Добромир Добрев, с който са дружно от година, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР