Преди няколко месеца първородното дете на норвежкия крал и кралица

...
Преди няколко месеца първородното дете на норвежкия крал и кралица
Коментари Харесай

Защо кралицата на Норвегия не харесва американците

Преди няколко месеца първородното дете на норвежкия крал и кралица шокира всички, като разгласи годежа си за различния американски врач Дюрек. Тази седмица пък кралският двор на Норвегия заяви, че Марта-Луизе се отдръпва от формалните си отговорности.
 Принцеса Марта Луизе, норвежкият кралски двор и за какво тя се отхвърли от купата си
Да изоставиш кралския двор поради шаман

Защо Марта-Луизе се отхвърли от кралските си отговорности

И въпреки да не е престолонаследничка, а идната женитба за Дюрек да се чака от всички, в крал Харалд и кралица Соня се усети известно оскърбление от протичащото се с 51-годишната им щерка.

Двамата даже счетоха за нужно да дадат конференция във връзка отдръпването на принцесата. " Американците нямат концепция какво значи кралство ", сподели 85-годишната кралица. " Просто не го схващат. Той си мислеше, че може да прави каквото си желае без това да ни се отрази ", добавя още тя във връзка бъдещия си шурей шаман Дюрек.
 Кралят и кралицата (вдясно) с престолонаследника принц Хаакон и брачната половинка му

Кралят и кралицата (вдясно) с престолонаследника принц Хаакон и брачната половинка му

Кралицата обаче добавя, че решението за Марта-Луизе е в полза на всички. " Макар да не сме съгласни между тях за някои неща, сме щастливи дружно ", сподели още тя и добави, че Дюрек е " страховит човек " и " в действителност е занимателен ".
 Кралят с щерка си

Кралят с щерка си

От Associated Press пък цитират крал Харалд, също на 85, който споделя, че съжалява за отдръпването на щерка си от отговорностите, свързани с кралската корона. Но " се съгласихме да не сме съгласни между тях ", добавя той с усмивка.

Самата Марта-Луизе употребява формалния си профил в Instagram, с цел да удостовери решението и да разгласи, че двамата с годеника й Дюрек Верет са в естетика с него. Престолонаследник на Норвегия е по-малкият брат на Марта-Луизе принц Хаакон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР