Преди няколко месеца от Ford представиха новото поколение Ranger, а

...
Преди няколко месеца от Ford представиха новото поколение Ranger, а
Коментари Харесай

Чудовищният Ranger Raptor пристигна в Европа с 290 коня

Преди няколко месеца от Ford показаха новото потомство Ranger, а по-рано през днешния ден от компанията демонстрираха и неговата най-върхова версия – Raptor. Чудовищният пикап се причислява към F-150 Raptor и Bronco Raptor и е единственият от портфолиото, който ще се продава в Европа. Подобно на останалите модели, най-наточената версия на пикапа получава голям брой промени по визията, задвижването и окачването.
`Чудовищният

Заприличвайки от ден на ден на по-големия си брат F-150, новият Ranger Raptor се отличава с решетка върху която гордо е изписано Ford, както и нови светлини и по-широки калници. Предната ризница също е нова и усъвършенства ъгъла на нанагорнище, както и способства за по-добра отбрана на съставените елементи в долната част на пикапа. Предният похлупак пък се е сдобил с отвори за изстудяване в горната си част.

`Чудовищният

Гумите са подобаващи за всевъзможни терени и са с размер от 32 инча като способстват и за усъвършенствания клиренс. Окачването е дело на FOX с 2.5-инчови амортисьори, а шасито е усъвършенствано в съпоставяне със общоприетия модел, с цел да издържи на по-тежки натоварвания. Ходът на окачването също е усъвършенстван и в този момент той доближава до 290мм в предната част и 250мм в задната.
`Чудовищният

В интериора можем да открием спортни седалки с по-солидна странична опора, детайли облечени в кожа, както и контрастиращ червен тегел. В общоприетото съоръжение влизат още матрични светлини, 12.4-инчов цифров километраж, 12-инчов тъчскрийн екран в централната част и озвучителна система B&О с 10 представителя.
`Чудовищният

По отношение на задвижването, европейската версия на пикапа ще разчита на 2.0-литров дизел прочут ни от предходния модел на Raptor, както и 3.0-литров бензинов V6 с 288 конски сили и 491 нютон метра въртящ миг. Трансмисията е само автоматизирана с 10 предавки, а електронно заключване на двата диференциала, както и опция за превключване само към задно предаване са единствено две от вариантите при седемте режима на шофиране.
`Чудовищният

Същият мотор, само че с 397 конски сили и 583 нютон метра ще се предлага и в Австралия, само че за жалост той няма да доближи до Европа заради сериозните условия за нездравословни излъчвания. Въпреки това, европейският модел получава дейна генерация с избор сред два режима на шофиране за по-спортна нотка или по-тих тон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР