Преди няколко месеца фолкпевицата Райна е хваната да пее на

...
Преди няколко месеца фолкпевицата Райна е хваната да пее на
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Райна тайно чуруликала на Коко Динев! Глобиха я сериозно

Преди няколко месеца фолкпевицата Райна е хваната да пее на черно. Тя няколко пъти се изкушила да отиде на присъединяване, без да осведоми музикалната си компания, нито пък да заявява хонорар от там. Черните изяви са били на 20 км от родния град на изпълнителката Сандански, в заведението на Коко Динев в Кулата, написа в. " ШОУ ".
Запознати със случая споделят, че Пилето на поп фолка единствено се обадило и уредило присъединяване си на черно. Райна извивала глас за по-малък хонорар, само че пък прибрала всичко за себе си, без да дели с издателите и откривателите си от „ Пайнер “.

Митко Димитров обаче има очи и уши на всички места. При него няма скрито-покрито и бързо научил какви ги прави залязващата му звезда. Райна не се е измъкнала и дължи голяма сума на компанията. Дълго време ще й се наложи да върви на участия без да прибира даже и % за себе си – толкоз огромна е неустойката. Единственото, което може да направи, е да прибира бакшишите си.

Македонското девойче е осъдено откъм ротации в телевизия „ Планета “, както и от всякаква рекламна активност, до момента в който не се издължи до стотинка.

Тези и още доста прелюбопитни четива може да прочетете единствено в новия брой на вестник “ШОУ.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР