Преди няколко години уфолози и виртуални археолози неочаквано откриха невероятна

...
Преди няколко години уфолози и виртуални археолози неочаквано откриха невероятна
Коментари Харесай

Мистериозна огромна кула заснета в Зона 51 ?

Преди няколко години уфолози и виртуални археолози ненадейно откриха невероятна находка. Разглеждайки сателитни фотоси на именитата военна база “Зона 51 ”, която се намира в южна Невада, видяха голяма кула наподобяваща на небостъргач.Според доста теоретици на конспирации „ Зона 51 “ е мястото, където американските военни,тайно организират опити с извънземни технологии и организми, получени от известната злополука на НЛО в Розуел.Загадката на триъгълния „ небостъргач “ покрай именитата „ Зона 51 “Говорим за триъгълна голяма кула, която има доста футуристичен тип наподобяващ на многоетажен небостъргач. Кулата стои на кръгла основа и съгласно изчисленията на запалянковците е с височина няколко стотици метра.Разбира се, за специалисти в региона на уфологията и теориите на конспирацията сходна постройка в „ Зона 51 “ наподобява извънредно съмнително.Именно заради тази причина те вършат всичко допустимо, с цел да научат колкото се може повече за нея. Координатите на мистериозния обект на земното кълбо е 37 ° 14’46.9 ″ N 115 ° 49’24.2 ″ W.Уви, на цивилните е неразрешено да влизат в известната военна база и нито един от нас не е виждал тази кула със личните очи. Някои откриватели считат, че това е радарна станция за връзка с представители на извънземни цивилизации.
Според други този обект служи за телепортиране на неодушевена материя и вероятно даже хора оттатък Земята. Ако вярвате на третото, то кулата е предопределена да управлява секрети самолети, основани от американците въз основа на свалени „ летящи чинии “. Четвърти са уверени, че това не е действителна конструкция, а комплицирана холограма.Четете още: Както и да е, формалните представители на „ Зона 51 ” отхвърлят да дават мнения във връзка с задачата на този обект.Не пропущат да предупредят и всички любопитни хора: “да не завират носовете си там, където не би трябвало ”.
Известно е, че с развиването на високите технологии,заснемането въз основата и слагането във виртуалните карти на планетата се трансформира в кост в гърлото за американските висши военни. Те, по този начин и не съумяха да предотвратят качването на фотосите за всеобща приложимост.Дори и да беше неразрешено да снимат американски спътници над “Зона 51 ”, галактически кораби и спътници принадлежащи на други страни, ще го създадат по този начин или другояче.Сега остава единствено да мълчим и да отхвърляме теориите на досадните конспиратори.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР