Преди няколко години Ронда Роузи газеше всичко наред в UFC

...
Преди няколко години Ронда Роузи газеше всичко наред в UFC
Коментари Харесай

Ронда Роузи, 9-1-1 и как замалко да загуби пръста си по време на снимки

Преди няколко години Ронда Роузи газеше всичко наред в UFC и беше на върха на " хранителната пирамида ". Нещата за нея обаче бързо се объркаха и кариерата ѝ направи внезапен завой към дъното.

Тогава пристигна и решението ѝ да се причисли към Световната федерация по кеч, което съгласно нас беше много интелигентен ход. Като множеството кечисти, Роузи също стартира изявите си в киното, само че с дребни функции.

Една от тях едвам не ѝ е коствала един от пръстите на лявата ръка. Ронда Роузи показа фотография в Instagram, която избираме да не демонстрираме, тъй като не би понесла на всеки. На нея се вижда по какъв начин междинният пръст на лявата ѝ ръка е потърпевш много съществено.

От описанието под фотографията излиза наяве, че Роузи е взела участие в фотосите на третия сезон на сериала на FOX 9-1-1. Очевидно, в една от сцените кечистката е била на лодка и по нещастно стичане на събитията е затиснала пръста си на врата.

Ронда Роузи е била откарана незабавно в болница, където лекарите са ѝ оказали нужната помощ. А тя не е била по никакъв начин дребна, тъй като костта на пръста ѝ е била счупена, а сухожилието раздрано. Не е ясно по кое време се е случил случаят, само че твърдоглавата Роузи се е върнала на снимачната площадка още на идващия ден. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР