Преди няколко години Денис Давидов минаваше за талант №1 в

...
Преди няколко години Денис Давидов минаваше за талант №1 в
Коментари Харесай

Руския Меси стигна до втора дивизия

Преди няколко години Денис Давидов минаваше за гений №1 в съветския футбол, а почитателите на Спартак (Москва) чакаха от него да се трансформира в огромната звезда на тима. Кариерата на младока обаче се развива много разочароващо. Поблазнен от славата и бързите пари, " Руския Меси ", както нарекоха Давидов, не помни, че за триумфа би трябвало доста труд. Нападателят идваше за тренировките с бляскав автомобил, а в формалните мачове по този начин и не оправдаваше доверието на треньорите.

След дебюта си през 2014 година, Давидов стартира да играе по-редовно през идващия сезон, само че в 19 мача се разписа единствено един път. През 2015/16 се появи в 8 мача и записа единствено 153 минути в Премиер лигата, без да вкара гол. Логично, шефовете на Спартак взеха решение да вкарат разюздания младок в правия път. Нападателят отиде чартърен в чешкия Млада Болеслав, само че по този начин и не изигра нито един мач в шампионата. Последва ново преотстъпване, този път в латвийския Спартак (Юрмала). И там Давидов не блесна, а в този момент е на крачка от контракт с Балтика (Калининград).

" Обърнахме се към Спартак с готовност да вземем Давидов чартърен. Треньорският ни щаб е сигурен, че той може да ни помогне. Сега всичко зависи от Спартак, само че сме оптимистично настроени за изхода на договарянията ", съобщи шефът на Балтика Тажутдин Качукаев.

Ръководителят на втородивизионния съветски клуб добави, че самият футболист има предпочитание да премине в Балтика, само че проблем се явява това, че от Спартак не са склонни да заплащат заплатата му в интервала, в който е преотстъпен. От Балтика пък не могат да си разрешат високото заплащане на Давидов, който има 2 гола в 12 мача за Спартак в латвийския шампионат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР