Преди няколко дни световните медии запалиха социалните мрежи с новината,

...
Преди няколко дни световните медии запалиха социалните мрежи с новината,
Коментари Харесай

Запознайте се с Иранския Хълк

Преди няколко дни международните медии възпламениха обществените мрежи с новината, че Саяд Гариби, който е по-известен като Иранския Хълк желае да дебютира в ММА и ще се бие против различен човек с внушителна физика - Мартин Форд, който преди няколко месеца подписа с полската организация KSW. Очаква се Форд да дебютира против Саяд Гариби, като забавното тук е че и двамата нямат никакъв опит в ММА.

Саяд Гариби е роден на 19 декември в Иран и се занимава с повдигане на тежести още от дребен. Неговата физика му печели прякорите Иранския Хълк и Персийския Херкулес. Гариби е висок 1.88 и тежи 180 кг. Преди 2 години в изявление споделя следното:

Meet the Iranian #Hulk, who is set to fight the 'scariest man on the planet'!#SajadGharibi pic.twitter.com/6XRw8gidxm
— Press TV (@PressTV) 25 ноември 2018 година /> “Първоначално желая да кажа, че съм бранител на моята страна и ще се удрям за нея. Всички, които са дали живота си за страната ни, са мои герои. Готов съм да се удрям с военните във войната против Ислямска страна. Винаги ще бъда войник на моята държава”.

Гариби споделя, че обича да хапва по доста риба, месо, плодове и мляко всеки ден сред тренировките. Въпреки своята аналогия с филмовия воин Саяд избира да го назовават Rostam-e-Dastan, който е именит воин от иранската митология. Гариби може и да няма опит в ММА, само че има опит в битката, която се радва на огромна известност в Иран.
View this post on Instagram
What doesn't kill you, makes you stronger

A post shared by iranian hulk official (@sajadgharibiofficial) on May 31, 2017 at 6:57am PDT

Той има над 400 000 почитатели в обществените мрежи и много от тях ревниво го пазят и настояват, че неговата физика е с помощта на здравите тренировки и диети, които той не разкрива. Ако слуховете са правилни, то идната година ще го забележим в клетката против Мартин Форд прочут като Кошмара.

Ще се справили ли Саяд в осмоъгълника?
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР