Преди няколко дни от RIZIN шокираха света и на пресконференция

...
Преди няколко дни от RIZIN шокираха света и на пресконференция
Коментари Харесай

RIZIN се извиниха за объркването, което се получи с битката на Флойд Мейуедър

Преди няколко дни от RIZIN шокираха света и на конференция оповестиха, че боксовата легенда Флойд Мейуедър ще се бие против непобедения локален гений Теншин Насукава. Двамата бяха дружно на конференцията и даже застанаха лице в лице. Докато Флойд Мейуедър беше в Япония - всичко беше тъкмо, само че незабавно щом кацна в Съединени американски щати разгласи, че бил измамен и няма да се бие с Насукава.

Американецът твърди, че му предложили над $80 милиона, с цел да се бие пред богаташи в борба, която няма да е публична и няма да се предава по нито една телевизия, само че от RIZIN оповестиха друго в следствие и в този момент трябваше да се извиняват за объркването:

Yahoo!
https://t.co/Y1fGIRbIcR#RIZINFF #RIZIN2018 #RIZIN14
— RIZIN FF OFFICIAL (@rizin_PR) 10 ноември 2018 година
" На конференция, която се организира на 5-ти ноември ние от RIZIN обявихме, че събитието RIZIN 14, което ще се организира на 31 декември в Япония ще бъде управлявано от борба сред Флойд Мейуедър и Тенсин Насукава. Кратко откакто обявихме това господин Мейуедър направи изказване в обществените мрежи и сподели, че борбата била анулирана. Ние откровено се извиняваме за объркването в тази обстановка. Председателят на RIZIN Нобуюки Сакакибара води договаряния с Флойд Мейуедър, с цел да изпълнят подписаното в контракта и се надяваме да има изясненост по въпроса идната седмица. "

Yahoo!
https://t.co/VVWH9ujATk#RIZINFF #RIZIN2018 #RIZIN14
— RIZIN FF OFFICIAL (@rizin_PR) 10 ноември 2018 година Флойд Мейуедър очевидно беше отишъл за лесни пари в Япония и до момента в който беше не спираше да хвали страната и я определяше като " особено място ", само че дни по-късно разгласи, че пътуването до Япония било цялостно отчаяние. И в случай че погледнем какъв войник е Насукава, то очевидно е обикновено Флойд Мейуедър да не желае да поема риска. mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР