Преди няколко дни Apple представи серията iPhone 14, но мнозина

...
Преди няколко дни Apple представи серията iPhone 14, но мнозина
Коментари Харесай

Кас се подигра с iPhone 14 дъщерята на Стив Джобс

Преди няколко дни Apple показа серията iPhone 14, само че мнозина побързаха да изразят недоволството си в интернет от неналичието на действителни нововъведения и промени в новите модели. 
 Apple iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, цена и всичко останало за новите смарт телефони
iPhone 14 - нещо ново, нещо остаряло и още по-скъпо

Кой от новите модели да изберем

Основното недоволство измежду потребителите е, че Apple е трябвало да направи по-значими промени в телефоните си, вместо да залага на еднакъв дизайн и даже на същите чипове, които видяхме при iPhone 13. 

В мрежата незабавно се завъртя и занимателен пост от Ийв Джобс, една от трите дъщери на именития Стив Джобс, която също наподобява е на мнение, че iPhone 14 е прекомерно подобен с iPhone 13. 
 Снимка 586826

Ийв разгласява фотография в Instagram, на която мъж държи нова риза, идентична с тази, която към този момент е облякъл.

Текстът над фотографията разяснява: “Аз, когато надграждам от iPhone 13 към iPhone 14 след днешното показване на Apple. ”

Ийв наподобява е наследила от татко си концепцията и желанието за действителни нововъведения и тазгодишните артикули на Тим Кук и инженерите на Apple просто не се вписват в разбирането й. 

iPhone 12, iPhone 13 and iPhone 14 next to each other
— chris (@wheresmywigggg)
Вследствие на поста й в интернет се появиха мнения и в двете направления, като някои поддържат хумористично изложената теза на Ийв Джобс, до момента в който други считат, че iPhone 14 фактически носи значими усъвършенствания по отношение на миналогодишната серия. 

Факт е, че тази година Apple показа нов модел в лицето на iPhone 14 Plus, който замести mini модела, само че не можем да пропуснем да отбележим, че iPhone 14 и 14 Plus в действителност разчитат на към този момент остарелия A15 Bionic. 

Промените в дизайна на устройствата са незначителни и действителни усъвършенствания се следят най-много при по-скъпите iPhone 14 Pro и 14 Pro Max. 
 Снимка 586653

За Pro моделите си тази година Apple вкара промени в ноча в горната част на екрана и също по този начин усили доста резолюцията на главния датчик на гърба на устройството. 

Беше въведен и сателитен режим, който обаче към този момент ще е деен единствено в Съединени американски щати и Канада. 
 Apple Watch Ultra и всичко за новия смарт часовник
Apple пуска новия Watch Ultra на цената на iPhone 14

Какво предлага новият смарт часовник

На всичкото от горната страна Apple усили цените на устройствата си отвън Северна Америка, което прави решението ни за ъпгрейд от iPhone 13 към iPhone 14 още по-трудно.    
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР