Преди няколко часа главният аналитик на KGI Минг-Чи Куо публикува

...
Преди няколко часа главният аналитик на KGI Минг-Чи Куо публикува
Коментари Харесай

KGI съобщи техническите характеристики на iPhone от 2018 година

Преди няколко часа основният аналитик на KGI Минг-Чи Куо разгласява прогнозите си за новите iPhone, които ще бъдат показани тази есен.
Аналитикът сподели, че Apple ще предложи на пазара три iPhone, двата от които ще имат OLED екрани, а третият – LCD. Сега Минг-Чи Куо заяви още детайлности.



LCD матрицата на новия 6,1-инчов модел ще се създава от Foxconn, Pegatron и Wistron. Този смарт телефон ще има безрамков екран и камера TrueDepth. Капацитетът на акумулаторната батерия ще бъде от 2850 до 2950 mAh. Той е повишен, тъй като е понижен размерът на печатната платка. Батерията ще бъде правоъгълна. Очаква се цената на 61-инчовия iPhone да бъде от $700 до $800.

Информацията за iPhone X и iPhone X Plus е по-малко. Аналитикът смята, че те ще имат 4 GB оперативна памет. 6,5-инчовият iPhone X Plus ще има мощна акумулаторна батерия с потенциал 3300-3400 mAh с формата на буквата L.



Миналата седмица Digitimes също показа своето мнение за бъдещите смарт телефони на Apple през 2018 година. Изданието сподели, че сега Apple тества няколко прототипа с друг размер на диагонала. Потвърдиха се и слуховете за започване производството на нов модел, правоприемник на iPhone SE, който надали ще има 3D Touch и Face ID.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР